Maxtak för en aktiekurs
Sök:

Maxtak för en aktiekurs

Läsarfråga till RikaTillsammans-communityn av Lasse

ställde för sedan frågan: Maxtak för en aktiekurs

Hej Jättebra information på youtube! Jag undrar över hur högt en aktiekurs kan stiga som max. Finns det en aktiekurs som inte aktien kan passera? Finns det ett ”maxtak”? Gott Nytt År

Det finns 1 svar till denna fråga

svarade på frågan för sedan

Hej Lasse!

Kort och gott svar på din fråga, nej det finns inget maxtak. En aktie kan gå hur högt som helst, kolla t.ex in ”Berkshire Hathaway Class A”.

Eventuella kommentarer till ovanstående svar

Om du har en kommentar till det ovanstående svaret, skriv den gärna här nedan.

 1. Vit pil

  Tack för svar. När blir en aktie övervärderad? Finns det några signaler/tecken på när det börjar bli farligt?

  0
  Gravatar ikon för användaren
  Lasse
 2. Vit pil

  Ja. 369 000 USD (!) för en A-aktie är lite tufft för de flesta…..

  0
  Gravatar ikon för användaren
  Nestor

Kommentera

Skriv ett eget svar till den här frågan

Skriv gärna så tydligt och utförligt som möjligt så att även någon annan kan ha glädje av det här svaret.Den här artikeln publicerades 2019-12-30 klockan 09:52 av Jan Bolmeson i kategorin(erna): .

Ansvarsbegränsning: Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. En investering i värdepapper/fonder kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka det investerade kapitalet. Samtliga analyser och all annan information som tillhandahålls lämnas uteslutande i informationssyfte, för allmän spridning, och ska under inga förhållanden användas eller betraktas som rådgivning, uppmaning eller rekommendation för att köpa eller sälja aktier eller andra finansiella instrument. Åsikter och analyser som presenteras är personliga och informationen ska inte ensamt utgöra underlag för investeringsbeslut. Du bör inhämta råd från andra rådgivare och basera dina investeringsbeslut utifrån egen erfarenhet. RikaTillsammans frånsäger sig därmed ansvar för eventuell förlust eller skada av vad slag det må vara som grundar sig på användandet av analyser, dokument och övrig information som härrör från RikaTillsammans. Läs mer i de fullständiga villkoren.

Få månadens bästa tips och artiklar!

Få de bästa tipsen, videoklippen och artiklarna från bloggen
till din mejl ungefär en gång i månaden. Tack! /Jan :-)

Genom att prenumerera godkänner du villkoren för nyhetsbrevet. Du kan avsluta när du vill.