Mejl från Avanza
Sök:

Mejl från Avanza

Läsarfråga till RikaTillsammans-communityn av Erik

ställde för sedan frågan: Mejl från Avanza

Är det någon annan som fått ett skumt mail från Avanza (information@avanza.se) med info om att man fått ett meddelande från dem i sin app ?

Nått spam som är i farten?

Det finns 2 svar till denna fråga

svarade på frågan för sedan

När du får ett meddelande från Avanza måste du vara inloggad för att se det. De skickar ut ett mail om att du fått ett meddelande. Du behöver inte klicka på länken i mailet utan kan logga in på hemsidan eller i appen som vanligt och se dina meddelanden. I appen (android) klickar du ”meny” längst ned till höger och sen på kuvertet uppe till höger.

Kommentera

svarade på frågan för sedan

Hej Erik!

Som P.B skriver så är det väldigt vanligt med sådana mail från Avanza.
Så logga in på hemsidan eller via appen så hittar du meddelandet där, varför du får mail om det är endast för att informera dig att det finns där.

Kommentera

Skriv ett eget svar till den här frågan

Skriv gärna så tydligt och utförligt som möjligt så att även någon annan kan ha glädje av det här svaret.Den här artikeln publicerades 2020-08-26 klockan 20:37 av Jan Bolmeson i kategorin(erna): .

Ansvarsbegränsning: Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. En investering i värdepapper/fonder kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka det investerade kapitalet. Samtliga analyser och all annan information som tillhandahålls lämnas uteslutande i informationssyfte, för allmän spridning, och ska under inga förhållanden användas eller betraktas som rådgivning, uppmaning eller rekommendation för att köpa eller sälja aktier eller andra finansiella instrument. Åsikter och analyser som presenteras är personliga och informationen ska inte ensamt utgöra underlag för investeringsbeslut. Du bör inhämta råd från andra rådgivare och basera dina investeringsbeslut utifrån egen erfarenhet. RikaTillsammans frånsäger sig därmed ansvar för eventuell förlust eller skada av vad slag det må vara som grundar sig på användandet av analyser, dokument och övrig information som härrör från RikaTillsammans. Läs mer i de fullständiga villkoren.

Få månadens bästa tips och artiklar!

Få de bästa tipsen, videoklippen och artiklarna från bloggen
till din mejl ungefär en gång i månaden. Tack! /Jan :-)

Genom att prenumerera godkänner du villkoren för nyhetsbrevet. Du kan avsluta när du vill.