Mejl om att jag har 30 000 kr på mitt bitcoin konto?
Sök:

Mejl om att jag har 30 000 kr på mitt bitcoin konto?

Läsarfråga till RikaTillsammans-communityn av Olli strömberg

Den här artikeln publicerades 2017-10-25 vilket innebär att den är mer än 3 år gammal vilket kan innebära att den inte är helt aktuell. Med största sannolikhet är artikeln fortfarande relevant då det är vårt mål med alla våra artiklar. Men är du osäker, skriv gärna en fråga i kommentarerna så svarar vi. Tack på förhand! 🙏

ställde för sedan frågan: Mejl om att jag har 30 000 kr på mitt bitcoin konto?

Kom på mejlen att jag har över 30 000 kr på mitt bir coin konto. Har inget sånt konto och varifrån har pengarna kommit?

Det finns 1 svar till denna fråga

svarade på frågan för sedan

Jag fick också ett sådant mejl, vilket gick  till skräpposten med en gång.

Detta påminner mig om de så kallade Nigeriabreven som var aktuella för några år sedan. Eller kanske om de mejl som dyker upp om att du vunnit  10 000 euro på lotteri. Skicka bara en expeditionsavgift på 5000 kr så kommer vinsten…..

 

Kommentera

Skriv ett eget svar till den här frågan

Skriv gärna så tydligt och utförligt som möjligt så att även någon annan kan ha glädje av det här svaret.



Den här artikeln publicerades 2017-10-25 klockan 17:34 av Jan Bolmeson i kategorin(erna): .

Ansvarsbegränsning: Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. En investering i värdepapper/fonder kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka det investerade kapitalet. Samtliga analyser och all annan information som tillhandahålls lämnas uteslutande i informationssyfte, för allmän spridning, och ska under inga förhållanden användas eller betraktas som rådgivning, uppmaning eller rekommendation för att köpa eller sälja aktier eller andra finansiella instrument. Åsikter och analyser som presenteras är personliga och informationen ska inte ensamt utgöra underlag för investeringsbeslut. Du bör inhämta råd från andra rådgivare och basera dina investeringsbeslut utifrån egen erfarenhet. RikaTillsammans frånsäger sig därmed ansvar för eventuell förlust eller skada av vad slag det må vara som grundar sig på användandet av analyser, dokument och övrig information som härrör från RikaTillsammans. Läs mer i de fullständiga villkoren.