Mer pengar över!
Sök:

Mer pengar över!

Läsarfråga till RikaTillsammans-communityn av Helena

ställde för sedan frågan: Mer pengar över!

Hej!

om man skulle ha pengar över i månaden, är det smart att då investera mer pengar i aktierna. Det viktigaste är väl att man fördelar pengarna så som man planerat? Det vill säga, om jag månadssparae totalt 600 kr men så har jag 2000kr som jag skulle kunna lägga till på nästa månad dvs 2600 och fördelar de 50/50 på fonderna så förändrar det väl inget till det negativa? Min fråga är alltså ifall summan på månadssparandet alltid måste vara samma varje månad?

Det finns 1 svar till denna fråga

svarade på frågan för sedan

Hejsan!

Om jag har mer pengar en månad så lägger jag mer på investeringar/sparande. Det är ju bara bra! Inget negativt alls, fördela som du brukar och kör på.

Hälsningar

Elin

Kommentera

Skriv ett eget svar till den här frågan

Skriv gärna så tydligt och utförligt som möjligt så att även någon annan kan ha glädje av det här svaret.Den här artikeln publicerades 2018-09-23 klockan 10:37 av Jan Bolmeson i kategorin(erna): .

Ansvarsbegränsning: Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. En investering i värdepapper/fonder kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka det investerade kapitalet. Samtliga analyser och all annan information som tillhandahålls lämnas uteslutande i informationssyfte, för allmän spridning, och ska under inga förhållanden användas eller betraktas som rådgivning, uppmaning eller rekommendation för att köpa eller sälja aktier eller andra finansiella instrument. Åsikter och analyser som presenteras är personliga och informationen ska inte ensamt utgöra underlag för investeringsbeslut. Du bör inhämta råd från andra rådgivare och basera dina investeringsbeslut utifrån egen erfarenhet. RikaTillsammans frånsäger sig därmed ansvar för eventuell förlust eller skada av vad slag det må vara som grundar sig på användandet av analyser, dokument och övrig information som härrör från RikaTillsammans. Läs mer i de fullständiga villkoren.

Få månadens bästa tips och artiklar!

Få de bästa tipsen, videoklippen och artiklarna från bloggen
till din mejl ungefär en gång i månaden. Tack! /Jan :-)

Genom att prenumerera godkänner du villkoren för nyhetsbrevet. Du kan avsluta när du vill.