Miljonräknare
Sök:

Miljonräknare

Läsarfråga till RikaTillsammans-communityn av Richard

ställde för sedan frågan: Miljonräknare

Hej

I någon bok jag läst fanns en bild på en miljonräknare. En tabell där ena axeln är månads sparande och den andra är årliga procentuell utveckling. Med den kunde man se hur mycket och länge man behöver spara för att nå en miljon.

Vet någon var jag kan hitta denna?

 

 

Det finns 1 svar till denna fråga

svarade på frågan för sedan

Borde du inte kunna använda ränta på ränta-verktyget här på sidan för det?

Kalkylator – räkna på ränta på ränta och lär dig enkla minnesregler

Kommentera

Skriv ett eget svar till den här frågan

Skriv gärna så tydligt och utförligt som möjligt så att även någon annan kan ha glädje av det här svaret.Den här artikeln publicerades 2018-04-18 klockan 07:44 av Jan Bolmeson i kategorin(erna): .

Ansvarsbegränsning: Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. En investering i värdepapper/fonder kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka det investerade kapitalet. Samtliga analyser och all annan information som tillhandahålls lämnas uteslutande i informationssyfte, för allmän spridning, och ska under inga förhållanden användas eller betraktas som rådgivning, uppmaning eller rekommendation för att köpa eller sälja aktier eller andra finansiella instrument. Åsikter och analyser som presenteras är personliga och informationen ska inte ensamt utgöra underlag för investeringsbeslut. Du bör inhämta råd från andra rådgivare och basera dina investeringsbeslut utifrån egen erfarenhet. RikaTillsammans frånsäger sig därmed ansvar för eventuell förlust eller skada av vad slag det må vara som grundar sig på användandet av analyser, dokument och övrig information som härrör från RikaTillsammans. Läs mer i de fullständiga villkoren.

Få månadens bästa tips och artiklar!

Få de bästa tipsen, videoklippen och artiklarna från bloggen
till din mejl ungefär en gång i månaden. Tack! /Jan :-)

Genom att prenumerera godkänner du villkoren för nyhetsbrevet. Du kan avsluta när du vill.