Mina barns fondpotföl nått jag ska ändra
Sök:

Mina barns fondpotföl nått jag ska ändra

Läsarfråga till RikaTillsammans-communityn av Alex

ställde för sedan frågan: Mina barns fondpotföl nått jag ska ändra

Min barns fondpotföl

Avanza global 50%

Avanza emerging markets 10%

Avanza world tech by ti 10%

Tin ny tenik 10%

Seb Sverige indexfond 10%

Amf Småbolag 10%

Nått jag ska ändra?

 

Det finns 1 svar till denna fråga

svarade på frågan för sedan

Jag tycker det ser ut som en mycket bra sammansättning som funkar utmärkt till barnsparande. Teknikfonderna är ju lite mer nischade och har högre kostnad, men jag tror på ny teknik utan tvekan 10 år framåt. Men det kan vara bra att ha ett öga på dom så att de presterar som de ska.

Eventuella kommentarer till ovanstående svar

Om du har en kommentar till det ovanstående svaret, skriv den gärna här nedan.

  1. Vit pil

    Okej tack kan jag ha en lika dan fondpotfölj till min pasionen?

    0
    Gravatar ikon för användaren
    Alexander

Kommentera

Skriv ett eget svar till den här frågan

Svar sparas inte just nu. Vi håller precis på just nu (201125 kl. 22:30 och 24 timmar framåt) att flytta hela RikaTillsammans till en ny server och ny version av bloggen. Under den här perioden kommer vi inte kunna hantera nya kommentarer, frågor eller svar. Så återkom gärna imorgon till en ny och fin RikaTillsammans-hemsida. 🙂

Skriv gärna så tydligt och utförligt som möjligt så att även någon annan kan ha glädje av det här svaret.Den här artikeln publicerades 2020-08-20 klockan 10:42 av Jan Bolmeson i kategorin(erna): .

Ansvarsbegränsning: Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. En investering i värdepapper/fonder kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka det investerade kapitalet. Samtliga analyser och all annan information som tillhandahålls lämnas uteslutande i informationssyfte, för allmän spridning, och ska under inga förhållanden användas eller betraktas som rådgivning, uppmaning eller rekommendation för att köpa eller sälja aktier eller andra finansiella instrument. Åsikter och analyser som presenteras är personliga och informationen ska inte ensamt utgöra underlag för investeringsbeslut. Du bör inhämta råd från andra rådgivare och basera dina investeringsbeslut utifrån egen erfarenhet. RikaTillsammans frånsäger sig därmed ansvar för eventuell förlust eller skada av vad slag det må vara som grundar sig på användandet av analyser, dokument och övrig information som härrör från RikaTillsammans. Läs mer i de fullständiga villkoren.
Kommentarer sparas inte just nu. Vi håller precis på just nu (201125 kl. 22:30 och 24 timmar framåt) att flytta hela RikaTillsammans till en ny server och ny version av bloggen. Under den här perioden kommer vi inte kunna hantera nya kommentarer. Så återkom gärna imorgon till en ny och fin RikaTillsammans-hemsida. 🙂