Minsta belopp för Rika tillsammans portföljen
Sök:

Minsta belopp för Rika tillsammans portföljen

Läsarfråga till RikaTillsammans-communityn av O

ställde för sedan frågan: Minsta belopp för Rika tillsammans portföljen

Hej på er! Sitter i valet o kvalet hur jag ska placera ca 400k SEK. Är för tillfället student och känner att jag jag vill ha pengarna säkrade någorlunda. Vad är en bra summa för rika tillsammans portföljen? Vad har portföljen för avgifter och hur mkt bör man investera per gång utan att allt äts upp? mvhO

Det finns 1 svar till denna fråga

svarade på frågan för sedan

Det är omfattande frågor som du kommer med. Tyvärr är de dessutom mer eller mindre omöjliga att besvara. Du lämnar inga uppgifter i övrigt om din ekonomi eller vilja till risktagande.

Du får, som alla vi andra, ta dig tid att läsa vad Jan skriver. Sista inlägget om uppdateringen av Globala barnportföljen kan du kanske starta med. Vill du veta mer om  avgifter kan du med fördel läsa artikeln Bästa fonderna 2019 som kom för ett tag sedan.

Eventuella kommentarer till ovanstående svar

Om du har en kommentar till det ovanstående svaret, skriv den gärna här nedan.

 1. Vit pil

  Skickar med lite länkar!

  ”Globala Barnportföljen”, ”Ombalansering 2019 & ”Fyra-Hinkar-Strategin”.

  0
  Gravatar ikon för användaren
  Robin Wikström

Kommentera

Skriv ett eget svar till den här frågan

Skriv gärna så tydligt och utförligt som möjligt så att även någon annan kan ha glädje av det här svaret.Den här artikeln publicerades 2019-02-27 klockan 19:18 av Jan Bolmeson i kategorin(erna): .

Ansvarsbegränsning: Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. En investering i värdepapper/fonder kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka det investerade kapitalet. Samtliga analyser och all annan information som tillhandahålls lämnas uteslutande i informationssyfte, för allmän spridning, och ska under inga förhållanden användas eller betraktas som rådgivning, uppmaning eller rekommendation för att köpa eller sälja aktier eller andra finansiella instrument. Åsikter och analyser som presenteras är personliga och informationen ska inte ensamt utgöra underlag för investeringsbeslut. Du bör inhämta råd från andra rådgivare och basera dina investeringsbeslut utifrån egen erfarenhet. RikaTillsammans frånsäger sig därmed ansvar för eventuell förlust eller skada av vad slag det må vara som grundar sig på användandet av analyser, dokument och övrig information som härrör från RikaTillsammans. Läs mer i de fullständiga villkoren.