MittBolån eller Consector
Sök:

MittBolån eller Consector

Läsarfråga till RikaTillsammans-communityn av Lina

ställde för sedan frågan: MittBolån eller Consector

Hej Jan och Caroline!

Vad tänker ni att ansöka om (i mitt fall nytt) bolån via MittBolån eller Consector och låta dem ta fram olika erbjudanden om bolån? Eller skulle ni säga att man får bättre ränta och villkor om man kontaktar bankerna var för sig?

Tack för en riktigt bra podd som jag följer varje vecka!

 

Hälsningar,

Lina

Det finns 1 svar till denna fråga

svarade på frågan för sedan

Tack för din fråga och för att du följer podden! :-)

Så länge det är kostnadsfritt, låt dem göra jämförelsen men testa även själv genom att kontakta din bank och berätta vad du har fått för erbjudande.

Lycka till med förhandlingen!

Kommentera

Skriv ett eget svar till den här frågan

Skriv gärna så tydligt och utförligt som möjligt så att även någon annan kan ha glädje av det här svaret.Den här artikeln publicerades 2019-09-16 klockan 12:58 av Jan Bolmeson i kategorin(erna): .

Ansvarsbegränsning: Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. En investering i värdepapper/fonder kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka det investerade kapitalet. Samtliga analyser och all annan information som tillhandahålls lämnas uteslutande i informationssyfte, för allmän spridning, och ska under inga förhållanden användas eller betraktas som rådgivning, uppmaning eller rekommendation för att köpa eller sälja aktier eller andra finansiella instrument. Åsikter och analyser som presenteras är personliga och informationen ska inte ensamt utgöra underlag för investeringsbeslut. Du bör inhämta råd från andra rådgivare och basera dina investeringsbeslut utifrån egen erfarenhet. RikaTillsammans frånsäger sig därmed ansvar för eventuell förlust eller skada av vad slag det må vara som grundar sig på användandet av analyser, dokument och övrig information som härrör från RikaTillsammans. Läs mer i de fullständiga villkoren.

Få månadens bästa tips och artiklar!

Få de bästa tipsen, videoklippen och artiklarna från bloggen
till din mejl ungefär en gång i månaden. Tack! /Jan :-)

Genom att prenumerera godkänner du villkoren för nyhetsbrevet. Du kan avsluta när du vill.