Mycket pengar på banken
Sök:

Mycket pengar på banken

Läsarfråga till RikaTillsammans-communityn av Arne K

ställde för sedan frågan: Mycket pengar på banken

Har 2.1 mille på bank, 100000 i räntefond o 250000 i aktier o fonder. Jag o hustru 77 år, pensioner ok o betald borätt i Stockholm. Vad göra??

Det finns 1 svar till denna fråga

svarade på frågan för sedan

NJUT !

Eventuella kommentarer till ovanstående svar

Om du har en kommentar till det ovanstående svaret, skriv den gärna här nedan.

 1. Vit pil

  Ja det är en klok åtgärd. Åtgärd nr 2 borde vara att sätta av en viss summa i en fondportfölj a la bolmesson över tid så att det blir en utjämning mellan bank, fondportfölj o aktier.

  0
  Gravatar ikon för användaren
  Arne k
 2. Vit pil

  Jag använder mig av lysa, och det fungerar bra och utan att jag behöver engagera mig. Det passar mig men jag har inget intresse av att hålla på med placeringar, om man vill syssla med det så får man tänka och känna.Men som åtgärd nr 2 kan man ha ”glöm aldrig åtgärd nr 1”

  0
  Gravatar ikon för användaren
  Håkan

Kommentera

Skriv ett eget svar till den här frågan

Skriv gärna så tydligt och utförligt som möjligt så att även någon annan kan ha glädje av det här svaret.Den här artikeln publicerades 2018-04-16 klockan 12:46 av Jan Bolmeson i kategorin(erna): .

Ansvarsbegränsning: Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. En investering i värdepapper/fonder kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka det investerade kapitalet. Samtliga analyser och all annan information som tillhandahålls lämnas uteslutande i informationssyfte, för allmän spridning, och ska under inga förhållanden användas eller betraktas som rådgivning, uppmaning eller rekommendation för att köpa eller sälja aktier eller andra finansiella instrument. Åsikter och analyser som presenteras är personliga och informationen ska inte ensamt utgöra underlag för investeringsbeslut. Du bör inhämta råd från andra rådgivare och basera dina investeringsbeslut utifrån egen erfarenhet. RikaTillsammans frånsäger sig därmed ansvar för eventuell förlust eller skada av vad slag det må vara som grundar sig på användandet av analyser, dokument och övrig information som härrör från RikaTillsammans. Läs mer i de fullständiga villkoren.

Få månadens bästa tips och artiklar!

Få de bästa tipsen, videoklippen och artiklarna från bloggen
till din mejl ungefär en gång i månaden. Tack! /Jan :-)

Genom att prenumerera godkänner du villkoren för nyhetsbrevet. Du kan avsluta när du vill.