Någon som prövat Refunder?
Sök:

Någon som prövat Refunder?

Läsarfråga till RikaTillsammans-communityn av Jimmy

ställde för sedan frågan: Någon som prövat Refunder?

Hej,

Upptäckte nyligen refunder.se. Någon som hunnit pröva detta? Tänker om de är någon fallgrop man bör ha i åtanke med en sida likt detta?

Annars känns de ju rätt vettigt att kolla av där före man beställer något på internet. I en tid då cashback på kreditkort har hamnat på under 1% så ser ju 2-5% ut som riktigt bra erbjudanden!

Det finns 2 svar till denna fråga

svarade på frågan för sedan

Jag har testat. Så länge du köper saker som du ändå hade köpt så är det lugnt. Risken finns att du köper mer saker än du hade tänkt eller att du gör ett köp du inte hade planerat då du ser att butik X har bonus % på cashback den här månaden.

 

Refunder är även duktiga på att skicka ut reklammail för att få dig att köpa saker.

 

Värt att notera är att flera av mina köp inte har registrerats även fast mitt Chrome-plugin säger att Refunder är aktiverat. Jag gissar att det är adblock som stökar till det.

Kommentera

svarade på frågan för sedan

Jag använder refunder hela tiden när jag ska handla på nätet eller boka hotell, fungerar bra och jag har fått för alla köp / hotellbokningar jag genomfört.

Jag använder refunderknappen och jag har inte adblock samt jag har stängt av de där reklam utskicken som Jonatan skriver om, vilket man gör via sin sida på refunder.

Om du vill så kan du ju använda min inbjudningslänk så får både du och jag lite pengar (50kr var) första gången du använder det: http://www.refunder.se/b/william

Ps. du kan ju använda ett kort med cashback när du handlar så får du först cashback ifrån refunder och sedan cashback på kortet, winwin.

Eventuella kommentarer till ovanstående svar

Om du har en kommentar till det ovanstående svaret, skriv den gärna här nedan.

 1. Vit pil

  Hej igen, Missade att skriva detta:

  Fallgropen som jag kan se det är du kanske missar att gå in på prisjakt.se innan du ska köpa något..

  Jag brukar kolla prisjakt.se – ta det som är billigast och sedan se om den butiken är ansluten till Refunder. Samma sak gäller hotell, bäst att jämföra innan man köper via refunder, annars kanske det blir dyrare..

  0
  Gravatar ikon för användaren
  William
 2. Vit pil

  Låter som att de fungerat bra för flera alltså.
  Gillar att reklamen gick att stänga av också! Får tacka för länken den blir de att använda :)
  Får vi se om de blir att man köper något därifrån. Först måste man ju bara hitta något på prisjakt som även finns på refunder.

  0
  Gravatar ikon för användaren
  Jimmy

Kommentera

Skriv ett eget svar till den här frågan

Skriv gärna så tydligt och utförligt som möjligt så att även någon annan kan ha glädje av det här svaret.Den här artikeln publicerades 2019-08-27 klockan 18:31 av Jan Bolmeson i kategorin(erna): .

Ansvarsbegränsning: Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. En investering i värdepapper/fonder kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka det investerade kapitalet. Samtliga analyser och all annan information som tillhandahålls lämnas uteslutande i informationssyfte, för allmän spridning, och ska under inga förhållanden användas eller betraktas som rådgivning, uppmaning eller rekommendation för att köpa eller sälja aktier eller andra finansiella instrument. Åsikter och analyser som presenteras är personliga och informationen ska inte ensamt utgöra underlag för investeringsbeslut. Du bör inhämta råd från andra rådgivare och basera dina investeringsbeslut utifrån egen erfarenhet. RikaTillsammans frånsäger sig därmed ansvar för eventuell förlust eller skada av vad slag det må vara som grundar sig på användandet av analyser, dokument och övrig information som härrör från RikaTillsammans. Läs mer i de fullständiga villkoren.

Få månadens bästa tips och artiklar!

Få de bästa tipsen, videoklippen och artiklarna från bloggen
till din mejl ungefär en gång i månaden. Tack! /Jan :-)

Genom att prenumerera godkänner du villkoren för nyhetsbrevet. Du kan avsluta när du vill.