När investera allt?
Sök:

När investera allt?

Läsarfråga till RikaTillsammans-communityn av LasseMaja

ställde för sedan frågan: När investera allt?

  1. Hej!  Tack för mkt trevlig blogg!Precis lyssnat på nr 92!  Du ger 4 varianter på att investera tex ett arv.  Antingen:Allt på en gång, allt över 5 år/60 mån, sitta vid sidolinjen och vänta på raset samt en kombo.Nu till frågan.Vad säger du om att lägga in allt fördelat på 5-9 månader?  Vad säger din statistik om det?

 

Med vänlig hälsning, L

Det finns 1 svar till denna fråga

svarade på frågan för sedan

När jag testade 3 och 6 månader så blev resultaten att det blev bättre än att sprida ut det över tid, men sämre än att sätta in allt på samma gång men skillnaderna blev mindre. Det följer även logiken eftersom pengarna kommer in snabbare.

Kommentera

Skriv ett eget svar till den här frågan

Skriv gärna så tydligt och utförligt som möjligt så att även någon annan kan ha glädje av det här svaret.Den här artikeln publicerades 2019-03-19 klockan 23:16 av Jan Bolmeson i kategorin(erna): .

Ansvarsbegränsning: Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. En investering i värdepapper/fonder kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka det investerade kapitalet. Samtliga analyser och all annan information som tillhandahålls lämnas uteslutande i informationssyfte, för allmän spridning, och ska under inga förhållanden användas eller betraktas som rådgivning, uppmaning eller rekommendation för att köpa eller sälja aktier eller andra finansiella instrument. Åsikter och analyser som presenteras är personliga och informationen ska inte ensamt utgöra underlag för investeringsbeslut. Du bör inhämta råd från andra rådgivare och basera dina investeringsbeslut utifrån egen erfarenhet. RikaTillsammans frånsäger sig därmed ansvar för eventuell förlust eller skada av vad slag det må vara som grundar sig på användandet av analyser, dokument och övrig information som härrör från RikaTillsammans. Läs mer i de fullständiga villkoren.

Få månadens bästa tips och artiklar!

Få de bästa tipsen, videoklippen och artiklarna från bloggen
till din mejl ungefär en gång i månaden. Tack! /Jan :-)

Genom att prenumerera godkänner du villkoren för nyhetsbrevet. Du kan avsluta när du vill.