När kan man köpa fond efter att man har sålt en?
Sök:

När kan man köpa fond efter att man har sålt en?

Läsarfråga till RikaTillsammans-communityn av David N

ställde för sedan frågan: När kan man köpa fond efter att man har sålt en?

Jag har fortfarande inte förstått det här. Hur ska man göra för att inte få någon skuld. Det står att man ska vänta 2 bankdagar från om med att man har sålt fonden.

Bokföringsdagen var 14/7, fast pengarna kom in på kontot idag 16/7 (dagens avslut fond såld). Ska man då vänta till 21/7?

Det finns 1 svar till denna fråga

svarade på frågan för sedan

Har du fått in pengarna efter att ha sålt en fond kan du köpa direkt utan att få skuld. Med aktier kan det vara lurigare men nu sa du ju fond.

Kommentera

Skriv ett eget svar till den här frågan

Skriv gärna så tydligt och utförligt som möjligt så att även någon annan kan ha glädje av det här svaret.Den här artikeln publicerades 2020-07-16 klockan 23:51 av Jan Bolmeson i kategorin(erna): .

Ansvarsbegränsning: Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. En investering i värdepapper/fonder kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka det investerade kapitalet. Samtliga analyser och all annan information som tillhandahålls lämnas uteslutande i informationssyfte, för allmän spridning, och ska under inga förhållanden användas eller betraktas som rådgivning, uppmaning eller rekommendation för att köpa eller sälja aktier eller andra finansiella instrument. Åsikter och analyser som presenteras är personliga och informationen ska inte ensamt utgöra underlag för investeringsbeslut. Du bör inhämta råd från andra rådgivare och basera dina investeringsbeslut utifrån egen erfarenhet. RikaTillsammans frånsäger sig därmed ansvar för eventuell förlust eller skada av vad slag det må vara som grundar sig på användandet av analyser, dokument och övrig information som härrör från RikaTillsammans. Läs mer i de fullständiga villkoren.

Få månadens bästa tips och artiklar!

Få de bästa tipsen, videoklippen och artiklarna från bloggen
till din mejl ungefär en gång i månaden. Tack! /Jan :-)

Genom att prenumerera godkänner du villkoren för nyhetsbrevet. Du kan avsluta när du vill.