När kommer ombalanseringen för rikatillsammansportföljen?
Sök:

När kommer ombalanseringen för rikatillsammansportföljen?

Läsarfråga till RikaTillsammans-communityn av Daniel

ställde för sedan frågan: När kommer ombalanseringen för rikatillsammansportföljen?

Hej!

När kommer ombalanseringen för rikatillsammansportföljen?

Det finns 1 svar till denna fråga

svarade på frågan för sedan

Om min planering håller, så i den här veckan. :-)

Eventuella kommentarer till ovanstående svar

Om du har en kommentar till det ovanstående svaret, skriv den gärna här nedan.

 1. Vit pil

  Bump!

  0
  Gravatar ikon för användaren
  Erik
 2. Vit pil

  Hej Jan! Väntar med stor spänning på ombalanseringen av rikatillsammans portföljen… när tror du att du kommer att publicera den?

  0
  Gravatar ikon för användaren
  Carsten
 3. Vit pil

  Den pågår just nu, om du följer mig på Shareville (annonslänk) så kan du se att jag har sålt av allt innehavet och håller på att köpa tillbaka det. Så det är vilken dag som helst. Är också snart hemma från skidsemester, så det kommer göra det enklare för mig att växla upp tempot. :-)

  0
  Gravatar ikon för användaren
  Jan Bolmeson
 4. Vit pil

  Håller på att sälja av allting i portföljen på Shareville (annonslänk). Så jag räknar med att börja köpa tillbaka sakerna imorgon eller på måndag.

  0
  Gravatar ikon för användaren
  Jan Bolmeson

Kommentera

Skriv ett eget svar till den här frågan

Skriv gärna så tydligt och utförligt som möjligt så att även någon annan kan ha glädje av det här svaret.Den här artikeln publicerades 2018-02-11 klockan 18:27 av Jan Bolmeson i kategorin(erna): .

Ansvarsbegränsning: Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. En investering i värdepapper/fonder kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka det investerade kapitalet. Samtliga analyser och all annan information som tillhandahålls lämnas uteslutande i informationssyfte, för allmän spridning, och ska under inga förhållanden användas eller betraktas som rådgivning, uppmaning eller rekommendation för att köpa eller sälja aktier eller andra finansiella instrument. Åsikter och analyser som presenteras är personliga och informationen ska inte ensamt utgöra underlag för investeringsbeslut. Du bör inhämta råd från andra rådgivare och basera dina investeringsbeslut utifrån egen erfarenhet. RikaTillsammans frånsäger sig därmed ansvar för eventuell förlust eller skada av vad slag det må vara som grundar sig på användandet av analyser, dokument och övrig information som härrör från RikaTillsammans. Läs mer i de fullständiga villkoren.