När köpa fonden Länsförsäkringar Global Indexnära
Sök:

När köpa fonden Länsförsäkringar Global Indexnära

Läsarfråga till RikaTillsammans-communityn av Kaokao

ställde för sedan frågan: När köpa fonden Länsförsäkringar Global Indexnära

Hej. Jag vill köpa Länsförsäkringar Global Indexnära. Finns det någon speciellt tid där man köpa för så billigt som möjligt? Så att man dår mer för sina pengar?. Tänkte nu i hyår den ser ut att gå ner. Tack för er fantastiska websidan.

Det finns 1 svar till denna fråga

svarade på frågan för sedan

Hej

Att försöka tajma marknaden är, mer eller mindre, omöjligt. Dock har börsen, historiskt, alltid gått upp. Det bästa är därför att köpa direkt. Är det en större summa kan det dock vara bra för psyket att dela upp summan och köpa för lite mindre över tid.

Läs mer i Jans artikel här: https://rikatillsammans.se/investera-allt-pa-en-gang-eller-sprida-ut-det-over-tid/

Eventuella kommentarer till ovanstående svar

Om du har en kommentar till det ovanstående svaret, skriv den gärna här nedan.

  1. Vit pil

    Det är inte säkert att det är bra för psyket att sprida ut köpet. Om priset stiger så kommer man kanske att ångra att man inte köpte allt på en gång.

    1+
    Gravatar ikon för användaren
    Johnny Magnusson

Kommentera

Skriv ett eget svar till den här frågan

Skriv gärna så tydligt och utförligt som möjligt så att även någon annan kan ha glädje av det här svaret.Den här artikeln publicerades 2019-12-17 klockan 20:50 av Jan Bolmeson i kategorin(erna): .

Ansvarsbegränsning: Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. En investering i värdepapper/fonder kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka det investerade kapitalet. Samtliga analyser och all annan information som tillhandahålls lämnas uteslutande i informationssyfte, för allmän spridning, och ska under inga förhållanden användas eller betraktas som rådgivning, uppmaning eller rekommendation för att köpa eller sälja aktier eller andra finansiella instrument. Åsikter och analyser som presenteras är personliga och informationen ska inte ensamt utgöra underlag för investeringsbeslut. Du bör inhämta råd från andra rådgivare och basera dina investeringsbeslut utifrån egen erfarenhet. RikaTillsammans frånsäger sig därmed ansvar för eventuell förlust eller skada av vad slag det må vara som grundar sig på användandet av analyser, dokument och övrig information som härrör från RikaTillsammans. Läs mer i de fullständiga villkoren.