När ska jag byta pensionsfonder?
Sök:

När ska jag byta pensionsfonder?

Läsarfråga till RikaTillsammans-communityn av Sanna

ställde för sedan frågan: När ska jag byta pensionsfonder?

Tjenare i stugan!

 

Jag ser över min mammas pension å ser att hennes bank valt deras egen fond, med ganska hög avgift (0,5). Tänkte byta tillbaka till Ap7 Såfa men vill nu fråga er NÄR är en bra tajming att göra detta? Spelar det någon roll eller kan jag göra det närsom?

Allt gott Sanna

Det finns 1 svar till denna fråga

svarade på frågan för sedan

Hej Sanna!

Jag skulle säga att du kan byta när som, eventuellt sprida ut bytet på kanske 2-3 tillfällen för att inte ligga ute med alla pengar ur marknaden samtidigt.

Men vill ni byta så kör på!

Eventuella kommentarer till ovanstående svar

Om du har en kommentar till det ovanstående svaret, skriv den gärna här nedan.

  1. Vit pil

    Stort tack för svar :)

    0
    Gravatar ikon för användaren
    Sanna

Kommentera

Skriv ett eget svar till den här frågan

Skriv gärna så tydligt och utförligt som möjligt så att även någon annan kan ha glädje av det här svaret.Den här artikeln publicerades 2019-07-13 klockan 09:42 av Jan Bolmeson i kategorin(erna): .

Ansvarsbegränsning: Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. En investering i värdepapper/fonder kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka det investerade kapitalet. Samtliga analyser och all annan information som tillhandahålls lämnas uteslutande i informationssyfte, för allmän spridning, och ska under inga förhållanden användas eller betraktas som rådgivning, uppmaning eller rekommendation för att köpa eller sälja aktier eller andra finansiella instrument. Åsikter och analyser som presenteras är personliga och informationen ska inte ensamt utgöra underlag för investeringsbeslut. Du bör inhämta råd från andra rådgivare och basera dina investeringsbeslut utifrån egen erfarenhet. RikaTillsammans frånsäger sig därmed ansvar för eventuell förlust eller skada av vad slag det må vara som grundar sig på användandet av analyser, dokument och övrig information som härrör från RikaTillsammans. Läs mer i de fullständiga villkoren.

Få månadens bästa tips och artiklar!

Få de bästa tipsen, videoklippen och artiklarna från bloggen
till din mejl ungefär en gång i månaden. Tack! /Jan :-)

Genom att prenumerera godkänner du villkoren för nyhetsbrevet. Du kan avsluta när du vill.