NIO aktien
Sök:

NIO aktien

Läsarfråga till RikaTillsammans-communityn av TH

ställde för sedan frågan: NIO aktien

Hej, jag köpte 10 NIO för ungefär $12. Nu ligger aktien på 20.

Tycker ni jag borde sälja eller bara hålla?

Det finns 1 svar till denna fråga

svarade på frågan för sedan

Hej!

Finns ingen som kan säga om du ska sälja eller köpa mer, det är du som får fundera över varför du äger aktien och hur länge du vill äga den samt vad målet med ditt ägande är?

Utefter dessa frågor kan du då bilda dig själv en uppfattning om vad du bör göra med ditt innehav.

Kommentera

Skriv ett eget svar till den här frågan

Skriv gärna så tydligt och utförligt som möjligt så att även någon annan kan ha glädje av det här svaret.Den här artikeln publicerades 2020-08-26 klockan 19:11 av Jan Bolmeson i kategorin(erna): .

Ansvarsbegränsning: Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. En investering i värdepapper/fonder kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka det investerade kapitalet. Samtliga analyser och all annan information som tillhandahålls lämnas uteslutande i informationssyfte, för allmän spridning, och ska under inga förhållanden användas eller betraktas som rådgivning, uppmaning eller rekommendation för att köpa eller sälja aktier eller andra finansiella instrument. Åsikter och analyser som presenteras är personliga och informationen ska inte ensamt utgöra underlag för investeringsbeslut. Du bör inhämta råd från andra rådgivare och basera dina investeringsbeslut utifrån egen erfarenhet. RikaTillsammans frånsäger sig därmed ansvar för eventuell förlust eller skada av vad slag det må vara som grundar sig på användandet av analyser, dokument och övrig information som härrör från RikaTillsammans. Läs mer i de fullständiga villkoren.

Få månadens bästa tips och artiklar!

Få de bästa tipsen, videoklippen och artiklarna från bloggen
till din mejl ungefär en gång i månaden. Tack! /Jan :-)

Genom att prenumerera godkänner du villkoren för nyhetsbrevet. Du kan avsluta när du vill.