No more LYSA
Sök:

No more LYSA

Läsarfråga till RikaTillsammans-communityn av Sven

ställde för sedan frågan: No more LYSA

Kan vi alla enas om att inte skriva mer om Lysa efter uppdagandet kring bluffen.

Det finns 3 svar till denna fråga

svarade på frågan för sedan

Haha bra försök!

Kommentera

svarade på frågan för sedan

Sven du tyckte inte att det vore passande med en länk till ”bluffen”? Jag har ingen aning om vad du snackar om. 1 mening är sällan tillräckligt.

Eventuella kommentarer till ovanstående svar

Om du har en kommentar till det ovanstående svaret, skriv den gärna här nedan.

 1. Vit pil

  Det är vårt ”hustroll” 😊

  5+
  Gravatar ikon för användaren
  Emil Vikström

Kommentera

svarade på frågan för sedan

Du läser för mycket sagor Emil. Det är viktigt att hålla koll på LYSA när många lockas dit av bloggägaren och hans följe.

Eventuella kommentarer till ovanstående svar

Om du har en kommentar till det ovanstående svaret, skriv den gärna här nedan.

 1. Vit pil

  Vill bara flika in: Jag lydde rådet att köra Avanza global vilket i efterhand inte var det bästa pga nån beskattning på USA fonder va? Sen lydde jag rådet att köra LYSA men då frystes hela räntedelen så jag kunde inte öka aktiedelen som det var tänkt. Så inget mer LYSA här heller..

  0
  Gravatar ikon för användaren
  M
 2. Vit pil

  Så nu tänker du göra tvärt om. Tar ut pengarna för lysa, skippar räntefonder och säljer av Avanza Global och investerar i något annat istället nu när du vet bättre och inte behöver följa råden här på sidan. Med din tur kommer säkert även det att gå dåligt. Du är helt enkelt otur :)

  0
  Gravatar ikon för användaren
  ErikA

Kommentera

Skriv ett eget svar till den här frågan

Skriv gärna så tydligt och utförligt som möjligt så att även någon annan kan ha glädje av det här svaret.Den här artikeln publicerades 2020-09-23 klockan 19:04 av Jan Bolmeson i kategorin(erna): .

Ansvarsbegränsning: Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. En investering i värdepapper/fonder kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka det investerade kapitalet. Samtliga analyser och all annan information som tillhandahålls lämnas uteslutande i informationssyfte, för allmän spridning, och ska under inga förhållanden användas eller betraktas som rådgivning, uppmaning eller rekommendation för att köpa eller sälja aktier eller andra finansiella instrument. Åsikter och analyser som presenteras är personliga och informationen ska inte ensamt utgöra underlag för investeringsbeslut. Du bör inhämta råd från andra rådgivare och basera dina investeringsbeslut utifrån egen erfarenhet. RikaTillsammans frånsäger sig därmed ansvar för eventuell förlust eller skada av vad slag det må vara som grundar sig på användandet av analyser, dokument och övrig information som härrör från RikaTillsammans. Läs mer i de fullständiga villkoren.

Få månadens bästa tips och artiklar!

Få de bästa tipsen, videoklippen och artiklarna från bloggen
till din mejl ungefär en gång i månaden. Tack! /Jan :-)

Genom att prenumerera godkänner du villkoren för nyhetsbrevet. Du kan avsluta när du vill.