Nordea stratega ränta
Sök:

Nordea stratega ränta

Läsarfråga till RikaTillsammans-communityn av Jasmina

ställde för sedan frågan: Nordea stratega ränta

Hej!

Jag har stratega ränta fonden och den har inte gått bra.

Ska jag sälja eller behålla?

Mvh Jasmina

Det finns 1 svar till denna fråga

svarade på frågan för sedan

Hej Jasmina!

Om du själv anser att en fond inte har gått bra/som du förväntade dig så finns det ingen anledning att behålla den?
Hur passar denna fonden in i din ekonomi, vad är det du sparar till i just detta sparande?

Läs artikeln ”Fyra-Hinkar-Strategin” och se om du kan få lite tankar runt att strukturera upp din ekonomi så du har full koll på vad du sparar till och i vad du sparar!

Kommentera

Skriv ett eget svar till den här frågan

Skriv gärna så tydligt och utförligt som möjligt så att även någon annan kan ha glädje av det här svaret.Den här artikeln publicerades 2020-01-22 klockan 09:20 av Jan Bolmeson i kategorin(erna): .

Ansvarsbegränsning: Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. En investering i värdepapper/fonder kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka det investerade kapitalet. Samtliga analyser och all annan information som tillhandahålls lämnas uteslutande i informationssyfte, för allmän spridning, och ska under inga förhållanden användas eller betraktas som rådgivning, uppmaning eller rekommendation för att köpa eller sälja aktier eller andra finansiella instrument. Åsikter och analyser som presenteras är personliga och informationen ska inte ensamt utgöra underlag för investeringsbeslut. Du bör inhämta råd från andra rådgivare och basera dina investeringsbeslut utifrån egen erfarenhet. RikaTillsammans frånsäger sig därmed ansvar för eventuell förlust eller skada av vad slag det må vara som grundar sig på användandet av analyser, dokument och övrig information som härrör från RikaTillsammans. Läs mer i de fullständiga villkoren.