Nordic Gold Trade?
Sök:

Nordic Gold Trade?

Läsarfråga till RikaTillsammans-communityn av Linus

ställde för sedan frågan: Nordic Gold Trade?

Hörde talas om Nordic Gold Trade i outsiders podd. Låter ju väldigt bra, ungefär som bullion vault men utan valutarisk om jag har förstått det rätt… minsta köp 500 kronor och lägsta avgift 500 kronor/år.

Men informationen på http://nordicgoldtrade.com/ är sparsmakad minst sagt, lite text och en mailadress och ett telefonnummer.

Någon som använt dem eller kan uttala sig om det är seriöst?

Kanske något att ta upp i en kommande podd tom? :)

 

Det finns 1 svar till denna fråga

svarade på frågan för sedan

Ett nystartat bolag som saknar all ekonomisk historik. Om jag  läser rätt på Nätet har VD varit involverat i ett annat bolag i samma branch som sålts och bytt namn.

Personligen skulle jag aldrig engagera mig under dessa premisser. Men vem vet? Det kan gå bra och det är ju du som avgör vilken risk du vill ta.

Eventuella kommentarer till ovanstående svar

Om du har en kommentar till det ovanstående svaret, skriv den gärna här nedan.

  1. Vit pil

    Jag tycker det låter som för hög risk till den förväntad avkastning, även testa något sådant nytt bolag skulle jag heller inte vilja göra.

    0
    Gravatar ikon för användaren
    Robin Wikström

Kommentera

Skriv ett eget svar till den här frågan

Skriv gärna så tydligt och utförligt som möjligt så att även någon annan kan ha glädje av det här svaret.Den här artikeln publicerades 2018-12-16 klockan 17:26 av Jan Bolmeson i kategorin(erna): .

Ansvarsbegränsning: Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. En investering i värdepapper/fonder kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka det investerade kapitalet. Samtliga analyser och all annan information som tillhandahålls lämnas uteslutande i informationssyfte, för allmän spridning, och ska under inga förhållanden användas eller betraktas som rådgivning, uppmaning eller rekommendation för att köpa eller sälja aktier eller andra finansiella instrument. Åsikter och analyser som presenteras är personliga och informationen ska inte ensamt utgöra underlag för investeringsbeslut. Du bör inhämta råd från andra rådgivare och basera dina investeringsbeslut utifrån egen erfarenhet. RikaTillsammans frånsäger sig därmed ansvar för eventuell förlust eller skada av vad slag det må vara som grundar sig på användandet av analyser, dokument och övrig information som härrör från RikaTillsammans. Läs mer i de fullständiga villkoren.

Få månadens bästa tips och artiklar!

Få de bästa tipsen, videoklippen och artiklarna från bloggen
till din mejl ungefär en gång i månaden. Tack! /Jan :-)

Genom att prenumerera godkänner du villkoren för nyhetsbrevet. Du kan avsluta när du vill.