Nordnet kunskapstest
Sök:

Nordnet kunskapstest

Läsarfråga till RikaTillsammans-communityn av Andreas

ställde för sedan frågan: Nordnet kunskapstest

Hej,

Det kommer införas en lag i början av nästa år vilket gör att man måste genomgå ett kunskapstest på Nordnet för att fortsätta handla värdepapper där.

Så till min fråga. Någon som vet vilken av alla kategorier där som SPDR Gold Trust tillhör? Kan inte hitta det i bolagsfaktan.

Det finns 1 svar till denna fråga

svarade på frågan för sedan

Komplexa fonder ligger SPDR Gold Trust under. Detta för att det inte är en UCITS ETF.

Kommentera

Skriv ett eget svar till den här frågan

Skriv gärna så tydligt och utförligt som möjligt så att även någon annan kan ha glädje av det här svaret.Den här artikeln publicerades 2017-11-29 klockan 22:58 av Jan Bolmeson i kategorin(erna): .

Ansvarsbegränsning: Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. En investering i värdepapper/fonder kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka det investerade kapitalet. Samtliga analyser och all annan information som tillhandahålls lämnas uteslutande i informationssyfte, för allmän spridning, och ska under inga förhållanden användas eller betraktas som rådgivning, uppmaning eller rekommendation för att köpa eller sälja aktier eller andra finansiella instrument. Åsikter och analyser som presenteras är personliga och informationen ska inte ensamt utgöra underlag för investeringsbeslut. Du bör inhämta råd från andra rådgivare och basera dina investeringsbeslut utifrån egen erfarenhet. RikaTillsammans frånsäger sig därmed ansvar för eventuell förlust eller skada av vad slag det må vara som grundar sig på användandet av analyser, dokument och övrig information som härrör från RikaTillsammans. Läs mer i de fullständiga villkoren.