Nordnets nya indexfonder
Sök:

Nordnets nya indexfonder

Läsarfråga till RikaTillsammans-communityn av Ludwig Ansgar

ställde för sedan frågan: Nordnets nya indexfonder

Hej.

Du gör ju årligen en grym jämförelse mellan bl.a. olika indexfonder.

såhär mellan dessa jämförelser så har Nordnet startat upp 4 fonder.

Har du titta på dessa? Isåfall vad är dina tankar och hur står de sig mot övriga indexfonder? https://www.nordnet.se/se/marknad/fonder/indexfonder

Mvh Ludwig

Det finns 2 svar till denna fråga

svarade på frågan för sedan

Hej.

Nordnet indexfond tillför inget revolutionerat. De är varken dyrare eller billigare än LF global indexnära ,LF tillväxtmarknad indexnära. Inget speciellt att skriva om de. Annars inget fel på Nordnet indexfonder. Det skulle varit halva pris i avg får att de skulle göra skillnad i portföljen. Lycka till.

Mvh.jack

Kommentera

svarade på frågan för sedan

Detta har diskuterats i den här tråden också: https://rikatillsammans.se/fragor/tankar-om-nordnets-nya-indexfonder/

 

Kommentera

Skriv ett eget svar till den här frågan

Skriv gärna så tydligt och utförligt som möjligt så att även någon annan kan ha glädje av det här svaret.Den här artikeln publicerades 2020-08-18 klockan 14:48 av Jan Bolmeson i kategorin(erna): .

Ansvarsbegränsning: Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. En investering i värdepapper/fonder kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka det investerade kapitalet. Samtliga analyser och all annan information som tillhandahålls lämnas uteslutande i informationssyfte, för allmän spridning, och ska under inga förhållanden användas eller betraktas som rådgivning, uppmaning eller rekommendation för att köpa eller sälja aktier eller andra finansiella instrument. Åsikter och analyser som presenteras är personliga och informationen ska inte ensamt utgöra underlag för investeringsbeslut. Du bör inhämta råd från andra rådgivare och basera dina investeringsbeslut utifrån egen erfarenhet. RikaTillsammans frånsäger sig därmed ansvar för eventuell förlust eller skada av vad slag det må vara som grundar sig på användandet av analyser, dokument och övrig information som härrör från RikaTillsammans. Läs mer i de fullständiga villkoren.

Få månadens bästa tips och artiklar!

Få de bästa tipsen, videoklippen och artiklarna från bloggen
till din mejl ungefär en gång i månaden. Tack! /Jan :-)

Genom att prenumerera godkänner du villkoren för nyhetsbrevet. Du kan avsluta när du vill.