Nowo eller Lysa?
Sök:

Nowo eller Lysa?

Läsarfråga till RikaTillsammans-communityn av Janne

ställde för sedan frågan: Nowo eller Lysa?

  1. Hej! Jag har hunnit sparat ett bra belopp hos Nowo efter din rekommendation för 1,5år sen. Min fråga är följande: Skall jag ta ut allt och investera hos Lysa istället, med tanke på Nowos avgifter m.m? Vad hade du/ni gjort? Tack så mycket för svar!

Det finns 1 svar till denna fråga

svarade på frågan för sedan

Hej Janne!

Att spara i fonder hos Nowo är inte så gynnsamt, som du säger är det höga avgifter på Nowo.

Om du vill ha en fondrobot så hade jag absolut valt Lysa!

Kommentera

Skriv ett eget svar till den här frågan

Skriv gärna så tydligt och utförligt som möjligt så att även någon annan kan ha glädje av det här svaret.Den här artikeln publicerades 2019-08-29 klockan 20:52 av Jan Bolmeson i kategorin(erna): .

Ansvarsbegränsning: Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. En investering i värdepapper/fonder kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka det investerade kapitalet. Samtliga analyser och all annan information som tillhandahålls lämnas uteslutande i informationssyfte, för allmän spridning, och ska under inga förhållanden användas eller betraktas som rådgivning, uppmaning eller rekommendation för att köpa eller sälja aktier eller andra finansiella instrument. Åsikter och analyser som presenteras är personliga och informationen ska inte ensamt utgöra underlag för investeringsbeslut. Du bör inhämta råd från andra rådgivare och basera dina investeringsbeslut utifrån egen erfarenhet. RikaTillsammans frånsäger sig därmed ansvar för eventuell förlust eller skada av vad slag det må vara som grundar sig på användandet av analyser, dokument och övrig information som härrör från RikaTillsammans. Läs mer i de fullständiga villkoren.

Få månadens bästa tips och artiklar!

Få de bästa tipsen, videoklippen och artiklarna från bloggen
till din mejl ungefär en gång i månaden. Tack! /Jan :-)

Genom att prenumerera godkänner du villkoren för nyhetsbrevet. Du kan avsluta när du vill.