nowo - isk eller depå??
Sök:

nowo – isk eller depå??

Läsarfråga till RikaTillsammans-communityn av Victoria

ställde för sedan frågan: nowo – isk eller depå??

Hej!

Jag använder Nowo och har letat på deras hemsida efter info om hur fondpengarna förvaltas. Avgiften på 0,3% är jag ju nöjd med men jag hittar ingen information om det rör sig om en vanlig depå eller isk. Depå skulle just svida i framtiden när man vill plocka ut!

Någon som vet?

Det finns 1 svar till denna fråga

svarade på frågan för sedan

Hej Victoria!

Tyvärr så erbjuder inte NOWO ISK, utan det är en depå man sparar i.

Du kan läsa en recension där dom skriver om detta här.

Kommentera

Skriv ett eget svar till den här frågan

Skriv gärna så tydligt och utförligt som möjligt så att även någon annan kan ha glädje av det här svaret.Den här artikeln publicerades 2019-04-19 klockan 10:26 av Jan Bolmeson i kategorin(erna): .

Ansvarsbegränsning: Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. En investering i värdepapper/fonder kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka det investerade kapitalet. Samtliga analyser och all annan information som tillhandahålls lämnas uteslutande i informationssyfte, för allmän spridning, och ska under inga förhållanden användas eller betraktas som rådgivning, uppmaning eller rekommendation för att köpa eller sälja aktier eller andra finansiella instrument. Åsikter och analyser som presenteras är personliga och informationen ska inte ensamt utgöra underlag för investeringsbeslut. Du bör inhämta råd från andra rådgivare och basera dina investeringsbeslut utifrån egen erfarenhet. RikaTillsammans frånsäger sig därmed ansvar för eventuell förlust eller skada av vad slag det må vara som grundar sig på användandet av analyser, dokument och övrig information som härrör från RikaTillsammans. Läs mer i de fullständiga villkoren.

Få månadens bästa tips och artiklar!

Få de bästa tipsen, videoklippen och artiklarna från bloggen
till din mejl ungefär en gång i månaden. Tack! /Jan :-)

Genom att prenumerera godkänner du villkoren för nyhetsbrevet. Du kan avsluta när du vill.