"ny och renare energi"
Sök:

”ny och renare energi”

Läsarfråga till RikaTillsammans-communityn av MartinP

ställde för sedan frågan: ”ny och renare energi”

Vad tänker ni om ETF:en iShares Global Clean Energy som följer S&P Global Clean Energy Index?

Vill investera lite branschspecifikt i ny och renare energi utan att köpa enskilda aktier. Finns det något annat jag bör titta på?

Tror för övrigt mycket på vätgas som utvecklas mycket just nu och många fler länder skapar nationella planer för detta. T.ex. antog EU en plan tidigare i år. Tyvärr verkar inte ETF:en ovan innehålla något av våra svenska bolag vars produkter ändå används utomlands på olika sätt.

Det finns 1 svar till denna fråga

svarade på frågan för sedan

Har också funderat på Track Hydrogen Von som är en tracker, vilket jag inte har så mycket koll på. Någon som har några tankar och kan mer om trackercertifikat och denna?

https://www.avanza.se/borshandlade-produkter/certifikat-torg/om-certifikatet.html/1083052/track-hydrogen-von

Eventuella kommentarer till ovanstående svar

Om du har en kommentar till det ovanstående svaret, skriv den gärna här nedan.

Kommentera

Skriv ett eget svar till den här frågan

Skriv gärna så tydligt och utförligt som möjligt så att även någon annan kan ha glädje av det här svaret.Den här artikeln publicerades 2020-10-12 klockan 11:20 av Jan Bolmeson i kategorin(erna): .

Ansvarsbegränsning: Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. En investering i värdepapper/fonder kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka det investerade kapitalet. Samtliga analyser och all annan information som tillhandahålls lämnas uteslutande i informationssyfte, för allmän spridning, och ska under inga förhållanden användas eller betraktas som rådgivning, uppmaning eller rekommendation för att köpa eller sälja aktier eller andra finansiella instrument. Åsikter och analyser som presenteras är personliga och informationen ska inte ensamt utgöra underlag för investeringsbeslut. Du bör inhämta råd från andra rådgivare och basera dina investeringsbeslut utifrån egen erfarenhet. RikaTillsammans frånsäger sig därmed ansvar för eventuell förlust eller skada av vad slag det må vara som grundar sig på användandet av analyser, dokument och övrig information som härrör från RikaTillsammans. Läs mer i de fullständiga villkoren.

Få månadens bästa tips och artiklar!

Få de bästa tipsen, videoklippen och artiklarna från bloggen
till din mejl ungefär en gång i månaden. Tack! /Jan :-)

Genom att prenumerera godkänner du villkoren för nyhetsbrevet. Du kan avsluta när du vill.