Ny teknik / småbolagsfond
Sök:

Ny teknik / småbolagsfond

Läsarfråga till RikaTillsammans-communityn av Per

ställde för sedan frågan: Ny teknik / småbolagsfond

Jag har både fonden Core Ny Teknik och en småbolagsfond. Är detta kaka på kaka eller ska man fortsätta att ha bägge dessa fonder i sin portfölj?

/Pee

Det finns 1 svar till denna fråga

svarade på frågan för sedan

Hej Per!

Core Ny Teknik är en aktivt förvaltad fond som placerar i små bolag inom medicin, tech och som är verksamma i norden.
Sedan vet jag inte vad för småbolagsfond du har men troligtvis så överlappar dom inte alls då Ny Teknik är väldigt unika i sitt slag vad jag vet.

Kommentera

Skriv ett eget svar till den här frågan

Skriv gärna så tydligt och utförligt som möjligt så att även någon annan kan ha glädje av det här svaret.Ansvarsbegränsning: Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. En investering i värdepapper/fonder kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka det investerade kapitalet. Samtliga analyser och all annan information som tillhandahålls lämnas uteslutande i informationssyfte, för allmän spridning, och ska under inga förhållanden användas eller betraktas som rådgivning, uppmaning eller rekommendation för att köpa eller sälja aktier eller andra finansiella instrument. Åsikter och analyser som presenteras är personliga och informationen ska inte ensamt utgöra underlag för investeringsbeslut. Du bör inhämta råd från andra rådgivare och basera dina investeringsbeslut utifrån egen erfarenhet. RikaTillsammans frånsäger sig därmed ansvar för eventuell förlust eller skada av vad slag det må vara som grundar sig på användandet av analyser, dokument och övrig information som härrör från RikaTillsammans. Läs mer i de fullständiga villkoren.

Få månadens bästa tips och artiklar!

Få de bästa tipsen, videoklippen och artiklarna från bloggen
till din mejl ungefär en gång i månaden. Tack! /Jan :-)

Genom att prenumerera godkänner du villkoren för nyhetsbrevet. Du kan avsluta när du vill.