nya regler för ETF,er
Sök:

nya regler för ETF,er

Läsarfråga till RikaTillsammans-communityn av Thomas Franzén

ställde för sedan frågan: nya regler för ETF,er

Haj Jan,

 

fick meddelande från Avanza att det bara kommer att vara möjligt att sälja ett stort antal ETF,er efter nyår, bla SPDR Gold mfl som du har  din portfölj, hur tänker du agera ang detta?

 

Thomas

Det finns 1 svar till denna fråga

svarade på frågan för sedan

Han har svarat i en annan tråd att han undersöker och tittar på det.

Kommentera

Skriv ett eget svar till den här frågan

Skriv gärna så tydligt och utförligt som möjligt så att även någon annan kan ha glädje av det här svaret.Den här artikeln publicerades 2017-12-21 klockan 11:16 av Jan Bolmeson i kategorin(erna): .

Ansvarsbegränsning: Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. En investering i värdepapper/fonder kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka det investerade kapitalet. Samtliga analyser och all annan information som tillhandahålls lämnas uteslutande i informationssyfte, för allmän spridning, och ska under inga förhållanden användas eller betraktas som rådgivning, uppmaning eller rekommendation för att köpa eller sälja aktier eller andra finansiella instrument. Åsikter och analyser som presenteras är personliga och informationen ska inte ensamt utgöra underlag för investeringsbeslut. Du bör inhämta råd från andra rådgivare och basera dina investeringsbeslut utifrån egen erfarenhet. RikaTillsammans frånsäger sig därmed ansvar för eventuell förlust eller skada av vad slag det må vara som grundar sig på användandet av analyser, dokument och övrig information som härrör från RikaTillsammans. Läs mer i de fullständiga villkoren.