Nybörjare
Sök:

Nybörjare

Läsarfråga till RikaTillsammans-communityn av Felix

ställde för sedan frågan: Nybörjare

Hej!

 

jag är nybörjare med hela privatekonomi-grejen. Jag hade gärna lyssnat på ett poddavsnitt där ni förklarar allt från grunden och förklara olila begrepp som om ett barn lyssnade, eller finns kanske redan ett sådant avsnitt?

 

Med vänlig hälsning.

Det finns 1 svar till denna fråga

svarade på frågan för sedan

Hej Felix!

Finns otroligt mycket artiklar och nu även poddavsnitt, tycker du kan börja lyssna på "Avsnitt 37" för att sedan köra vidare på relaterade artiklar som finns längst ned på artikeln.
Du kommer nog hitta något intressant att gå vidare med efter varje artikel och på det sättet lära dig mer.

Kommentera

Skriv ett eget svar till den här frågan

Skriv gärna så tydligt och utförligt som möjligt så att även någon annan kan ha glädje av det här svaret.Den här artikeln publicerades 2019-03-18 klockan 19:13 av Jan Bolmeson i kategorin(erna): .

Ansvarsbegränsning: Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. En investering i värdepapper/fonder kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka det investerade kapitalet. Samtliga analyser och all annan information som tillhandahålls lämnas uteslutande i informationssyfte, för allmän spridning, och ska under inga förhållanden användas eller betraktas som rådgivning, uppmaning eller rekommendation för att köpa eller sälja aktier eller andra finansiella instrument. Åsikter och analyser som presenteras är personliga och informationen ska inte ensamt utgöra underlag för investeringsbeslut. Du bör inhämta råd från andra rådgivare och basera dina investeringsbeslut utifrån egen erfarenhet. RikaTillsammans frånsäger sig därmed ansvar för eventuell förlust eller skada av vad slag det må vara som grundar sig på användandet av analyser, dokument och övrig information som härrör från RikaTillsammans. Läs mer i de fullständiga villkoren.