Nybörjare med Lysakonton
Sök:

Nybörjare med Lysakonton

Läsarfråga till RikaTillsammans-communityn av Marie Wester

ställde för sedan frågan: Nybörjare med Lysakonton

Jag har precis öppnat tre olika konton med tre olika ”riskspänner” i Lysa. Jag har satt in engångssummor på alla tre konton. Jag kan inte se någonstans där jag kan välja robothjälpen. Går det automatiskt till att roboten placerar i dessa konton, eller har jag gjort ”fel” val?

Det finns 2 svar till denna fråga

svarade på frågan för sedan

Du har inte gjort fel. Lysas robotval fungerar med automatik på de pengar du sätter in.

Kommentera

svarade på frågan för sedan

Det är precis så smidigt. Inga fler inställningar behövs. Inom några dagar (ofta redan nästa dag) kommer du få ett meddelande att dina nya insättningar är placerade enligt riskfördelningen för varje konto.

Kommentera

Skriv ett eget svar till den här frågan

Skriv gärna så tydligt och utförligt som möjligt så att även någon annan kan ha glädje av det här svaret.Den här artikeln publicerades 2019-11-03 klockan 23:13 av Jan Bolmeson i kategorin(erna): .

Ansvarsbegränsning: Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. En investering i värdepapper/fonder kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka det investerade kapitalet. Samtliga analyser och all annan information som tillhandahålls lämnas uteslutande i informationssyfte, för allmän spridning, och ska under inga förhållanden användas eller betraktas som rådgivning, uppmaning eller rekommendation för att köpa eller sälja aktier eller andra finansiella instrument. Åsikter och analyser som presenteras är personliga och informationen ska inte ensamt utgöra underlag för investeringsbeslut. Du bör inhämta råd från andra rådgivare och basera dina investeringsbeslut utifrån egen erfarenhet. RikaTillsammans frånsäger sig därmed ansvar för eventuell förlust eller skada av vad slag det må vara som grundar sig på användandet av analyser, dokument och övrig information som härrör från RikaTillsammans. Läs mer i de fullständiga villkoren.

Få månadens bästa tips och artiklar!

Få de bästa tipsen, videoklippen och artiklarna från bloggen
till din mejl ungefär en gång i månaden. Tack! /Jan :-)

Genom att prenumerera godkänner du villkoren för nyhetsbrevet. Du kan avsluta när du vill.