Nybörjare på ISK
Sök:

Nybörjare på ISK

Läsarfråga till RikaTillsammans-communityn av Kristoffer

ställde för sedan frågan: Nybörjare på ISK

Finns det ett tak på hur mycket man får spara i ett ISK? Isåfall summan?

Varför har folk mer än ett ISK? och finns det en gräns på hur många konton man kan ha?

Det finns 1 svar till denna fråga

svarade på frågan för sedan

Hej Kristoffer!

Här kommer lite svar på dina frågor!

  1. Nej, det finns inget tak på hur mycket du får ha i ett ISK.
  2. En vanlig anledning till att man har flera olika ISK-konton är för att separera sina sparanden för t.ex olika tidshorisonter eller för olika målsparanden.
  3. Nej, det finns ingen gräns på hur många konton man får/kan ha, banken kanske ifrågasätter dig tillslut om du startar 100 konton men det finns inget som säger att du inte skulle kunna göra det.

Kommentera

Skriv ett eget svar till den här frågan

Svar sparas inte just nu. Vi håller precis på just nu (201125 kl. 22:30 och 24 timmar framåt) att flytta hela RikaTillsammans till en ny server och ny version av bloggen. Under den här perioden kommer vi inte kunna hantera nya kommentarer, frågor eller svar. Så återkom gärna imorgon till en ny och fin RikaTillsammans-hemsida. 🙂

Skriv gärna så tydligt och utförligt som möjligt så att även någon annan kan ha glädje av det här svaret.Den här artikeln publicerades 2019-06-11 klockan 14:58 av Jan Bolmeson i kategorin(erna): .

Ansvarsbegränsning: Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. En investering i värdepapper/fonder kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka det investerade kapitalet. Samtliga analyser och all annan information som tillhandahålls lämnas uteslutande i informationssyfte, för allmän spridning, och ska under inga förhållanden användas eller betraktas som rådgivning, uppmaning eller rekommendation för att köpa eller sälja aktier eller andra finansiella instrument. Åsikter och analyser som presenteras är personliga och informationen ska inte ensamt utgöra underlag för investeringsbeslut. Du bör inhämta råd från andra rådgivare och basera dina investeringsbeslut utifrån egen erfarenhet. RikaTillsammans frånsäger sig därmed ansvar för eventuell förlust eller skada av vad slag det må vara som grundar sig på användandet av analyser, dokument och övrig information som härrör från RikaTillsammans. Läs mer i de fullständiga villkoren.
Kommentarer sparas inte just nu. Vi håller precis på just nu (201125 kl. 22:30 och 24 timmar framåt) att flytta hela RikaTillsammans till en ny server och ny version av bloggen. Under den här perioden kommer vi inte kunna hantera nya kommentarer. Så återkom gärna imorgon till en ny och fin RikaTillsammans-hemsida. 🙂