Hur fördelar jag 1 000 kr i sparande i nybörjarportföljen?
Sök:

Hur fördelar jag 1 000 kr i sparande i nybörjarportföljen?

Läsarfråga till RikaTillsammans-communityn av Peter

Den här artikeln publicerades 2017-04-27 vilket innebär att den är mer än 3 år gammal vilket kan innebära att den inte är helt aktuell. Med största sannolikhet är artikeln fortfarande relevant då det är vårt mål med alla våra artiklar. Men är du osäker, skriv gärna en fråga i kommentarerna så svarar vi. Tack på förhand! 🙏

ställde för sedan frågan: Hur fördelar jag 1 000 kr i sparande i nybörjarportföljen?

Att ha 11 fonder som du har valt. Passar det också en som precis börjat med 10000:- + 10% sparande varje månad, eller ska jag förhålla mig till dom 7 som du nämnde först innan på ett sparande om minst 1000:-?

Det blir svårt att fördela 5% då detta bara blir 50 kr och det måste minst vara 100 kr vid varje fondköp.. Därför jag undrar

Det finns 1 svar till denna fråga

svarade på frågan för sedan

Om pengarna inte räcker till alla fonderna så gör det inte så mycket. Månadsspara i de breda globalfonderna så kan du ombalansera till de andra fonderna en till två gånger om året.

Kommentera

Skriv ett eget svar till den här frågan

Skriv gärna så tydligt och utförligt som möjligt så att även någon annan kan ha glädje av det här svaret.Den här artikeln publicerades 2017-04-27 klockan 10:39 av Jan Bolmeson i kategorin(erna): .

Ansvarsbegränsning: Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. En investering i värdepapper/fonder kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka det investerade kapitalet. Samtliga analyser och all annan information som tillhandahålls lämnas uteslutande i informationssyfte, för allmän spridning, och ska under inga förhållanden användas eller betraktas som rådgivning, uppmaning eller rekommendation för att köpa eller sälja aktier eller andra finansiella instrument. Åsikter och analyser som presenteras är personliga och informationen ska inte ensamt utgöra underlag för investeringsbeslut. Du bör inhämta råd från andra rådgivare och basera dina investeringsbeslut utifrån egen erfarenhet. RikaTillsammans frånsäger sig därmed ansvar för eventuell förlust eller skada av vad slag det må vara som grundar sig på användandet av analyser, dokument och övrig information som härrör från RikaTillsammans. Läs mer i de fullständiga villkoren.

Få månadens bästa tips och artiklar!

Få de bästa tipsen, videoklippen och artiklarna från bloggen
till din mejl ungefär en gång i månaden. Tack! /Jan :-)

Genom att prenumerera godkänner du villkoren för nyhetsbrevet. Du kan avsluta när du vill.