Nybörjarportföljen Avancerad
Sök:

Nybörjarportföljen Avancerad

Läsarfråga till RikaTillsammans-communityn av Patrik

ställde för sedan frågan: Nybörjarportföljen Avancerad

Hej,

De ca 20 st fonder som är i Nybörjarportföljen Avancerad där fördelningen är 60% aktier och 40% räntor, är det samma fonder och antal man ska använda sig av om man vill ändra fördelningen till en tex 80/20 portfölj?

Det finns 1 svar till denna fråga

svarade på frågan för sedan

Hej Patrik!

Absolut så kan du använda samma fonder till olika portföljer, blir inte fel hur än du väljer bland fondportföljerna på denna bloggen.

Men du kanske ska kolla på ”Globala Barnportföljen” istället?

Eventuella kommentarer till ovanstående svar

Om du har en kommentar till det ovanstående svaret, skriv den gärna här nedan.

 1. Vit pil

  Hej Robin,
  Tack för ditt svar. Fann inte tidigare att även den fanns med ca 20st fonder.

  0
  Gravatar ikon för användaren
  Patrik

Kommentera

Skriv ett eget svar till den här frågan

Skriv gärna så tydligt och utförligt som möjligt så att även någon annan kan ha glädje av det här svaret.Den här artikeln publicerades 2019-05-12 klockan 22:40 av Jan Bolmeson i kategorin(erna): .

Ansvarsbegränsning: Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. En investering i värdepapper/fonder kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka det investerade kapitalet. Samtliga analyser och all annan information som tillhandahålls lämnas uteslutande i informationssyfte, för allmän spridning, och ska under inga förhållanden användas eller betraktas som rådgivning, uppmaning eller rekommendation för att köpa eller sälja aktier eller andra finansiella instrument. Åsikter och analyser som presenteras är personliga och informationen ska inte ensamt utgöra underlag för investeringsbeslut. Du bör inhämta råd från andra rådgivare och basera dina investeringsbeslut utifrån egen erfarenhet. RikaTillsammans frånsäger sig därmed ansvar för eventuell förlust eller skada av vad slag det må vara som grundar sig på användandet av analyser, dokument och övrig information som härrör från RikaTillsammans. Läs mer i de fullständiga villkoren.

Få månadens bästa tips och artiklar!

Få de bästa tipsen, videoklippen och artiklarna från bloggen
till din mejl ungefär en gång i månaden. Tack! /Jan :-)

Genom att prenumerera godkänner du villkoren för nyhetsbrevet. Du kan avsluta när du vill.