Nybörjarportföljen på ett ISK konto ?
Sök:

Nybörjarportföljen på ett ISK konto ?

Läsarfråga till RikaTillsammans-communityn av Thomas Johansson

ställde för sedan frågan: Nybörjarportföljen på ett ISK konto ?

Hej !

Vilket konto slag ska man välja för nybörjarportföljen.

Ska man välja ISK eller vanligt fondkonto ?

Undrar det då nybörjarportföljen har räntefonder som kanske bara ger 0.5-1%.

(Förstår att man ska titta på den förväntade totala avkastningen)

Det finns 1 svar till denna fråga

svarade på frågan för sedan

Hej!

Jan har valt att ha Nybörjarportföljen på ISK, även om räntefonderna inte avkastar så mycket så ger det en översyn och är enkelt att ha dem på samma depå.

Hälsningar
Elin

Kommentera

Skriv ett eget svar till den här frågan

Skriv gärna så tydligt och utförligt som möjligt så att även någon annan kan ha glädje av det här svaret.Den här artikeln publicerades 2018-02-10 klockan 09:20 av Jan Bolmeson i kategorin(erna): .

Ansvarsbegränsning: Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. En investering i värdepapper/fonder kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka det investerade kapitalet. Samtliga analyser och all annan information som tillhandahålls lämnas uteslutande i informationssyfte, för allmän spridning, och ska under inga förhållanden användas eller betraktas som rådgivning, uppmaning eller rekommendation för att köpa eller sälja aktier eller andra finansiella instrument. Åsikter och analyser som presenteras är personliga och informationen ska inte ensamt utgöra underlag för investeringsbeslut. Du bör inhämta råd från andra rådgivare och basera dina investeringsbeslut utifrån egen erfarenhet. RikaTillsammans frånsäger sig därmed ansvar för eventuell förlust eller skada av vad slag det må vara som grundar sig på användandet av analyser, dokument och övrig information som härrör från RikaTillsammans. Läs mer i de fullständiga villkoren.