Nyfiken. När jag som noob tänker "jag vill investera i det där"
Sök:

Nyfiken. När jag som noob tänker ”jag vill investera i det där”

Läsarfråga till RikaTillsammans-communityn av Michael

ställde för sedan frågan: Nyfiken. När jag som noob tänker ”jag vill investera i det där”

Bara ett av många exempel, men när jag läser en artikel som denna…

https://techxplore.com/news/2020-08-breakthrough-technology-purifies-power-sunlight.html

Då tänker jag ”det verkar som en viktigt grej som kommer att ha stor påverkan på framtiden”

Hur går man till vägen egentligen ifall man vill investera i detta tech? Mina klumpiga sökningar på EnergyX och MaRS IAF ger inte någonting jag kan tyda.  Som sagt, bara drömmaren i mig som är nyfiken.

Det finns 1 svar till denna fråga

svarade på frågan för sedan

Din länk handlar om en artikel i tidsskriften Nature (https://www.nature.com/articles/s41893-020-0590-x) av en forskargrupp på ett universitet. Abstractet slutar med ”This work opens up a new direction for designing stimuli-responsive materials for energy-efficient and sustainable desalination and water purification”. Så jag vet inte riktigt vad man ska investera i, det är bara ett akademiskt resultat.

Kanske iShares Global Water UCITS ETF och iShares Global Clean Energy eller CB Save Earth Fund RC?

Kommentera

Skriv ett eget svar till den här frågan

Skriv gärna så tydligt och utförligt som möjligt så att även någon annan kan ha glädje av det här svaret.Den här artikeln publicerades 2020-08-11 klockan 13:06 av Jan Bolmeson i kategorin(erna): .

Ansvarsbegränsning: Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. En investering i värdepapper/fonder kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka det investerade kapitalet. Samtliga analyser och all annan information som tillhandahålls lämnas uteslutande i informationssyfte, för allmän spridning, och ska under inga förhållanden användas eller betraktas som rådgivning, uppmaning eller rekommendation för att köpa eller sälja aktier eller andra finansiella instrument. Åsikter och analyser som presenteras är personliga och informationen ska inte ensamt utgöra underlag för investeringsbeslut. Du bör inhämta råd från andra rådgivare och basera dina investeringsbeslut utifrån egen erfarenhet. RikaTillsammans frånsäger sig därmed ansvar för eventuell förlust eller skada av vad slag det må vara som grundar sig på användandet av analyser, dokument och övrig information som härrör från RikaTillsammans. Läs mer i de fullständiga villkoren.

Få månadens bästa tips och artiklar!

Få de bästa tipsen, videoklippen och artiklarna från bloggen
till din mejl ungefär en gång i månaden. Tack! /Jan :-)

Genom att prenumerera godkänner du villkoren för nyhetsbrevet. Du kan avsluta när du vill.