Nykläckt 18-åring
Sök:

Nykläckt 18-åring

Läsarfråga till RikaTillsammans-communityn av Eva Alfredsson

ställde för sedan frågan: Nykläckt 18-åring

Hej, min dotter har nyss fyllt 18 och fått ansvar för en del pengar. Jag vill tipsa om er utmärkta pod men vet inte vilket avsnitt jag ska tipsa om först? Vilka skulle ni rekommendera en nykläckt vuxen? Kan ni inte göra ett pod-avsnitt åt dessa? Eva

Det finns 2 svar till denna fråga

svarade på frågan för sedan

Hej Eva!

Tycker att hon kan börja med dessa tre för att komma igång med sitt sparande!:

Finns otroligt mycket mera på bloggen, men tror dessa skulle passa bra att börja med!

Eventuella kommentarer till ovanstående svar

Om du har en kommentar till det ovanstående svaret, skriv den gärna här nedan.

  1. Vit pil

    Tack. Bra tips!

    0
    Gravatar ikon för användaren
    Eva Alfredsson

Kommentera

svarade på frågan för sedan

Hej,
I tillägg till det Robin skriver, så föreslår jag:

https://rikatillsammans.se/kom-igang-med-sparande/

Mvh William

Kommentera

Skriv ett eget svar till den här frågan

Skriv gärna så tydligt och utförligt som möjligt så att även någon annan kan ha glädje av det här svaret.Den här artikeln publicerades 2019-09-01 klockan 11:57 av Jan Bolmeson i kategorin(erna): .

Ansvarsbegränsning: Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. En investering i värdepapper/fonder kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka det investerade kapitalet. Samtliga analyser och all annan information som tillhandahålls lämnas uteslutande i informationssyfte, för allmän spridning, och ska under inga förhållanden användas eller betraktas som rådgivning, uppmaning eller rekommendation för att köpa eller sälja aktier eller andra finansiella instrument. Åsikter och analyser som presenteras är personliga och informationen ska inte ensamt utgöra underlag för investeringsbeslut. Du bör inhämta råd från andra rådgivare och basera dina investeringsbeslut utifrån egen erfarenhet. RikaTillsammans frånsäger sig därmed ansvar för eventuell förlust eller skada av vad slag det må vara som grundar sig på användandet av analyser, dokument och övrig information som härrör från RikaTillsammans. Läs mer i de fullständiga villkoren.