Nystart av portfölj(er)
Sök:

Nystart av portfölj(er)

Läsarfråga till RikaTillsammans-communityn av Erik

Den här artikeln publicerades 2017-05-18 vilket innebär att den är mer än 3 år gammal vilket kan innebära att den inte är helt aktuell. Med största sannolikhet är artikeln fortfarande relevant då det är vårt mål med alla våra artiklar. Men är du osäker, skriv gärna en fråga i kommentarerna så svarar vi. Tack på förhand! 🙏

ställde för sedan frågan: Nystart av portfölj(er)

Hej  fundera på att starta upp en portfölj enligt Rika Tillsammans strukturen med ca 100 000 kr. Jag funderar även att samtidigt starta en portfölj enligt nybörjarportföljen på ca 100 000kr. Efter vad jag har läst så är Rika Tillsammans en mer stabil portfölj där risker är lite lägre än nybörjarportföljen som kan va lite mer svängig men med chans att generera mer avkastning. jag undrar hur man ska lägga upp investeringsplanen, om man ska investera lite per månad, kvartal eller allt på en gång? nån som har invändningar eller andra tips att komma med?

Det finns 1 svar till denna fråga

svarade på frågan för sedan

Hej Erik!

 

Jan har skrivit en riktigt bra artikel om detta här på bloggen.

Investera allt på en gång eller sprida ut det över tid?

 

Bilda din egen uppfattning om vad du tror på! Vissa tror att börsen övervärderad nu men det kan man aldrig veta.

 

Mvh

Carl-Fredrik

Kommentera

Skriv ett eget svar till den här frågan

Skriv gärna så tydligt och utförligt som möjligt så att även någon annan kan ha glädje av det här svaret.Den här artikeln publicerades 2017-05-18 klockan 16:20 av Jan Bolmeson i kategorin(erna): .

Ansvarsbegränsning: Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. En investering i värdepapper/fonder kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka det investerade kapitalet. Samtliga analyser och all annan information som tillhandahålls lämnas uteslutande i informationssyfte, för allmän spridning, och ska under inga förhållanden användas eller betraktas som rådgivning, uppmaning eller rekommendation för att köpa eller sälja aktier eller andra finansiella instrument. Åsikter och analyser som presenteras är personliga och informationen ska inte ensamt utgöra underlag för investeringsbeslut. Du bör inhämta råd från andra rådgivare och basera dina investeringsbeslut utifrån egen erfarenhet. RikaTillsammans frånsäger sig därmed ansvar för eventuell förlust eller skada av vad slag det må vara som grundar sig på användandet av analyser, dokument och övrig information som härrör från RikaTillsammans. Läs mer i de fullständiga villkoren.

Få månadens bästa tips och artiklar!

Få de bästa tipsen, videoklippen och artiklarna från bloggen
till din mejl ungefär en gång i månaden. Tack! /Jan :-)

Genom att prenumerera godkänner du villkoren för nyhetsbrevet. Du kan avsluta när du vill.