Nystart Finans
Sök:

Nystart Finans

Läsarfråga till RikaTillsammans-communityn av Andreas

ställde för sedan frågan: Nystart Finans

Hej RikaTillsammans!

Först och främst vill jag bara säga att ni gör ett superbra podd. Jag gillar avsnitten med Elin Helander starkt.

 

Förstår om jag inte får svar på frågan här då den kanske inte riktigt är i linje med ett podd. Hursomhelst så har jag pga en tidigare ekonomisk röra i dagsläget ett lån på Nystartfinas på strax över 200 000. Jag betalar runt 3500kr i månaden och lite drygt 200kr av dem är amortering. Jag kommer att bli av med min betalningsanmärkning 2021-05. Borde jag försöka få till ett lån med bättre villkor, om det nu går eller kanske ska jag bara härda ut in 14 månader till för att få ett lån med bättre villkor?

Keep up the good work 💪🏻

Det finns 1 svar till denna fråga

svarade på frågan för sedan

Hej Andreas!

Om du anser att du kan få till ett bättre lån nu så varför inte försöka?
När väl betalningsanmärkningen försvinner så kan du försöka hitta ännu bättre alternativ, ser ingen anledning att inte försöka två gånger!

Kommentera

Skriv ett eget svar till den här frågan

Skriv gärna så tydligt och utförligt som möjligt så att även någon annan kan ha glädje av det här svaret.Den här artikeln publicerades 2020-02-17 klockan 12:01 av Jan Bolmeson i kategorin(erna): .

Ansvarsbegränsning: Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. En investering i värdepapper/fonder kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka det investerade kapitalet. Samtliga analyser och all annan information som tillhandahålls lämnas uteslutande i informationssyfte, för allmän spridning, och ska under inga förhållanden användas eller betraktas som rådgivning, uppmaning eller rekommendation för att köpa eller sälja aktier eller andra finansiella instrument. Åsikter och analyser som presenteras är personliga och informationen ska inte ensamt utgöra underlag för investeringsbeslut. Du bör inhämta råd från andra rådgivare och basera dina investeringsbeslut utifrån egen erfarenhet. RikaTillsammans frånsäger sig därmed ansvar för eventuell förlust eller skada av vad slag det må vara som grundar sig på användandet av analyser, dokument och övrig information som härrör från RikaTillsammans. Läs mer i de fullständiga villkoren.

Få månadens bästa tips och artiklar!

Få de bästa tipsen, videoklippen och artiklarna från bloggen
till din mejl ungefär en gång i månaden. Tack! /Jan :-)

Genom att prenumerera godkänner du villkoren för nyhetsbrevet. Du kan avsluta när du vill.