Nystartade fonder
Sök:

Nystartade fonder

Läsarfråga till RikaTillsammans-communityn av Sabina

ställde för sedan frågan: Nystartade fonder

Hej

Finns det något ställe där det går att få en överblick av nystartade fonder. Fonder som precis kommit ut på marknaden eller fonder som planeras att komma ut på marknaden?

Det finns 1 svar till denna fråga

svarade på frågan för sedan

Hej,

Jag vet inte varför du är intresserada av nystartade fonder, men dessa ska man generellt undvika. Noll historik och som gärna lockar med hög avkastning (och mindre uttalat; höga avgifter). Kräv minst 5 års historik av en fond samt att fondförvaltare inte bytts ut stup i kvarten.

Kommentera

Skriv ett eget svar till den här frågan

Skriv gärna så tydligt och utförligt som möjligt så att även någon annan kan ha glädje av det här svaret.Den här artikeln publicerades 2017-12-16 klockan 19:21 av Jan Bolmeson i kategorin(erna): .

Ansvarsbegränsning: Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. En investering i värdepapper/fonder kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka det investerade kapitalet. Samtliga analyser och all annan information som tillhandahålls lämnas uteslutande i informationssyfte, för allmän spridning, och ska under inga förhållanden användas eller betraktas som rådgivning, uppmaning eller rekommendation för att köpa eller sälja aktier eller andra finansiella instrument. Åsikter och analyser som presenteras är personliga och informationen ska inte ensamt utgöra underlag för investeringsbeslut. Du bör inhämta råd från andra rådgivare och basera dina investeringsbeslut utifrån egen erfarenhet. RikaTillsammans frånsäger sig därmed ansvar för eventuell förlust eller skada av vad slag det må vara som grundar sig på användandet av analyser, dokument och övrig information som härrör från RikaTillsammans. Läs mer i de fullständiga villkoren.

Få månadens bästa tips och artiklar!

Få de bästa tipsen, videoklippen och artiklarna från bloggen
till din mejl ungefär en gång i månaden. Tack! /Jan :-)

Genom att prenumerera godkänner du villkoren för nyhetsbrevet. Du kan avsluta när du vill.