Obligationer solceller
Sök:

Obligationer solceller

Läsarfråga till RikaTillsammans-communityn av Per-Olof Blom

ställde för sedan frågan: Obligationer solceller

Har det här erbjudandet på Avanza:

https://www.avanza.se/kampanjer/soltech.html

8,75% ränta slår ju alla räntefonder med råge. Pengarna är bundna i 5 år, men den horisonten har man ju efter att ha följt Jans blogg :-)
Dessutom får man hoppas att det är en insats för att förbättra miljön.

Swedbanks fasträntekonto ger 0,65% om man binder på 5 år.

Vad är haken? Risk att bolaget går i konkurs och man förlorar insatsen?

Det finns 1 svar till denna fråga

svarade på frågan för sedan

Svar ja. Läs mitt  svar till frågan Erbjudande från Avanza.

Kommentera

Skriv ett eget svar till den här frågan

Skriv gärna så tydligt och utförligt som möjligt så att även någon annan kan ha glädje av det här svaret.Den här artikeln publicerades 2018-06-06 klockan 06:21 av Jan Bolmeson i kategorin(erna): .

Ansvarsbegränsning: Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. En investering i värdepapper/fonder kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka det investerade kapitalet. Samtliga analyser och all annan information som tillhandahålls lämnas uteslutande i informationssyfte, för allmän spridning, och ska under inga förhållanden användas eller betraktas som rådgivning, uppmaning eller rekommendation för att köpa eller sälja aktier eller andra finansiella instrument. Åsikter och analyser som presenteras är personliga och informationen ska inte ensamt utgöra underlag för investeringsbeslut. Du bör inhämta råd från andra rådgivare och basera dina investeringsbeslut utifrån egen erfarenhet. RikaTillsammans frånsäger sig därmed ansvar för eventuell förlust eller skada av vad slag det må vara som grundar sig på användandet av analyser, dokument och övrig information som härrör från RikaTillsammans. Läs mer i de fullständiga villkoren.