ODI Pharma
Sök:

ODI Pharma

Läsarfråga till RikaTillsammans-communityn av Tony

ställde för sedan frågan: ODI Pharma

Någon som tänker teckna ODI Pharma och göra en snabb vinst och sälja direkt?

 

Det finns 2 svar till denna fråga

svarade på frågan för sedan

Mjae, funderar snarare på att teckna ODI och behålla dem ett tag. Tror den branschen bara har sett början…

Eventuella kommentarer till ovanstående svar

Om du har en kommentar till det ovanstående svaret, skriv den gärna här nedan.

Kommentera

svarade på frågan för sedan

Jan Bolmeson brukar presentera köpvärda introduktioner på sista svarsdagen (kanske tidigare på patreon). En börsintroduktion ökar i genomsnitt med ~10% första dagen. En långsiktig investering däremot är bara för spekulanter, insiders eller gurun.

En tumregel är ju större ägare som står bakom introduktionen, desto större chans till att aktien introduceras till ett för lågt pris. Så vitt jag vet har ODI ingen stor ägare i ryggen.

Jag väntar och ser om Jan säger något den 28/12 eller 29/12.

Mer info: https://rikatillsammans.se/tjana-pengar-pa-borsnoteringar-och-emissioner/

Eventuella kommentarer till ovanstående svar

Om du har en kommentar till det ovanstående svaret, skriv den gärna här nedan.

  1. Vit pil

    Stenocare noterades på 8,80 DKK och steg sedan till 56 DKK på 6 månader.

    0
    Gravatar ikon för användaren
    Solglimt EN

Kommentera

Skriv ett eget svar till den här frågan

Skriv gärna så tydligt och utförligt som möjligt så att även någon annan kan ha glädje av det här svaret.Den här artikeln publicerades 2019-12-18 klockan 10:59 av Jan Bolmeson i kategorin(erna): .

Ansvarsbegränsning: Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. En investering i värdepapper/fonder kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka det investerade kapitalet. Samtliga analyser och all annan information som tillhandahålls lämnas uteslutande i informationssyfte, för allmän spridning, och ska under inga förhållanden användas eller betraktas som rådgivning, uppmaning eller rekommendation för att köpa eller sälja aktier eller andra finansiella instrument. Åsikter och analyser som presenteras är personliga och informationen ska inte ensamt utgöra underlag för investeringsbeslut. Du bör inhämta råd från andra rådgivare och basera dina investeringsbeslut utifrån egen erfarenhet. RikaTillsammans frånsäger sig därmed ansvar för eventuell förlust eller skada av vad slag det må vara som grundar sig på användandet av analyser, dokument och övrig information som härrör från RikaTillsammans. Läs mer i de fullständiga villkoren.