Ödmjukhet
Sök:

Ödmjukhet

Läsarfråga till RikaTillsammans-communityn av Roger Larsson

ställde för sedan frågan: Ödmjukhet

Jag lyssnar på Er hela tiden, Jag har lärt mina barn att lyssna på detta. Själv är jag äldre och lyssnar på Ramseys show. Så viktigt att vara skuldfri.

Har i stort ingen kritik men jag lärde mig att lyssna in som säljare i över 40 år. Många misstag men också många goda resultat. Stora öron lite käft.

Jag tycker om Ert program men snälla Jan lyssna ut vad Din fru säger. Jag vet att man kan vara het när man sitter på kunskap.

Kunskap och andra åsikter är aldrig fel.

Skriv ett eget svar till den här frågan

Skriv gärna så tydligt och utförligt som möjligt så att även någon annan kan ha glädje av det här svaret.Den här artikeln publicerades 2020-09-09 klockan 19:38 av Jan Bolmeson i kategorin(erna): .

Ansvarsbegränsning: Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. En investering i värdepapper/fonder kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka det investerade kapitalet. Samtliga analyser och all annan information som tillhandahålls lämnas uteslutande i informationssyfte, för allmän spridning, och ska under inga förhållanden användas eller betraktas som rådgivning, uppmaning eller rekommendation för att köpa eller sälja aktier eller andra finansiella instrument. Åsikter och analyser som presenteras är personliga och informationen ska inte ensamt utgöra underlag för investeringsbeslut. Du bör inhämta råd från andra rådgivare och basera dina investeringsbeslut utifrån egen erfarenhet. RikaTillsammans frånsäger sig därmed ansvar för eventuell förlust eller skada av vad slag det må vara som grundar sig på användandet av analyser, dokument och övrig information som härrör från RikaTillsammans. Läs mer i de fullständiga villkoren.

Få månadens bästa tips och artiklar!

Få de bästa tipsen, videoklippen och artiklarna från bloggen
till din mejl ungefär en gång i månaden. Tack! /Jan :-)

Genom att prenumerera godkänner du villkoren för nyhetsbrevet. Du kan avsluta när du vill.