Öhman Realobligationer och Spiltan Räntefond Sverige på ISK?
Sök:

Öhman Realobligationer och Spiltan Räntefond Sverige på ISK?

Läsarfråga till RikaTillsammans-communityn av Victor

ställde för sedan frågan: Öhman Realobligationer och Spiltan Räntefond Sverige på ISK?

Hej!

Jag håller på att sätta ihop en portfölj och utgår från globala barnportföljen. Där ingår ju som bekant Spiltan Räntefond Sverige och Öhman Realobligationsfond. Funderar kring om dessa bör dessa ligga på ett ISK. Den stora frågan är väl egentligen vilken förväntad avkastning de har. Spiltan-fonden kanske har en lägre förväntad avkastning än skatten på ISK? Men hur är det med Öhman Realobligationsfond?

/Victor

Det finns 1 svar till denna fråga

svarade på frågan för sedan

Hej!

Hur Jan tänker på räntefonder i ISK har han besvarat i denna fråga.

Red ut detta en gång för alla för mig: Räntefond på ISK

Hälsningar
Elin

Kommentera

Skriv ett eget svar till den här frågan

Skriv gärna så tydligt och utförligt som möjligt så att även någon annan kan ha glädje av det här svaret.Den här artikeln publicerades 2018-03-07 klockan 13:56 av Jan Bolmeson i kategorin(erna): .

Ansvarsbegränsning: Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. En investering i värdepapper/fonder kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka det investerade kapitalet. Samtliga analyser och all annan information som tillhandahålls lämnas uteslutande i informationssyfte, för allmän spridning, och ska under inga förhållanden användas eller betraktas som rådgivning, uppmaning eller rekommendation för att köpa eller sälja aktier eller andra finansiella instrument. Åsikter och analyser som presenteras är personliga och informationen ska inte ensamt utgöra underlag för investeringsbeslut. Du bör inhämta råd från andra rådgivare och basera dina investeringsbeslut utifrån egen erfarenhet. RikaTillsammans frånsäger sig därmed ansvar för eventuell förlust eller skada av vad slag det må vara som grundar sig på användandet av analyser, dokument och övrig information som härrör från RikaTillsammans. Läs mer i de fullständiga villkoren.

Få månadens bästa tips och artiklar!

Få de bästa tipsen, videoklippen och artiklarna från bloggen
till din mejl ungefär en gång i månaden. Tack! /Jan :-)

Genom att prenumerera godkänner du villkoren för nyhetsbrevet. Du kan avsluta när du vill.