Oklara siffror på Avanza
Sök:

Oklara siffror på Avanza

Läsarfråga till RikaTillsammans-communityn av Anna

ställde för sedan frågan: Oklara siffror på Avanza

Hej,

Förra veckan sålde jag fonder hos Handelsbanken och igår kom pengarna in på Avanza. Jag gjorde två större köp av en globalfond och en räntefond jag haft sedan tidigare eftersom jag ville investera pengarna igen så fort som möjligt. När jag idag går in på fliken Värdepapper står det att fonderna gått upp sedan köp, men på förstasidan står det att jag förlorat pengar. Hur kan det vara så? Det borde väl vara samma oavsett var jag kollar eftersom det är samma fonder på samma ISK?

Finns det någon som kan förklara detta för en förvirrad själ? Tack på förhand!

Det finns 1 svar till denna fråga

svarade på frågan för sedan

Jag tror att det är bäst att ställa den här frågan direkt till Avanza. Kan vara så enkelt som att de har olika tider de beräknar värdena beroende på var på sajten man kikar.

Kommentera

Skriv ett eget svar till den här frågan

Skriv gärna så tydligt och utförligt som möjligt så att även någon annan kan ha glädje av det här svaret.Den här artikeln publicerades 2019-02-07 klockan 10:40 av Jan Bolmeson i kategorin(erna): .

Ansvarsbegränsning: Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. En investering i värdepapper/fonder kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka det investerade kapitalet. Samtliga analyser och all annan information som tillhandahålls lämnas uteslutande i informationssyfte, för allmän spridning, och ska under inga förhållanden användas eller betraktas som rådgivning, uppmaning eller rekommendation för att köpa eller sälja aktier eller andra finansiella instrument. Åsikter och analyser som presenteras är personliga och informationen ska inte ensamt utgöra underlag för investeringsbeslut. Du bör inhämta råd från andra rådgivare och basera dina investeringsbeslut utifrån egen erfarenhet. RikaTillsammans frånsäger sig därmed ansvar för eventuell förlust eller skada av vad slag det må vara som grundar sig på användandet av analyser, dokument och övrig information som härrör från RikaTillsammans. Läs mer i de fullständiga villkoren.