Olika typer av sjukförsäkringar?
Sök:

Olika typer av sjukförsäkringar?

Läsarfråga till RikaTillsammans-communityn av Fredrik Funk

ställde för sedan frågan: Olika typer av sjukförsäkringar?

Hej, Jag har ett AB men ett par anställda och det har kommit önskemål om att erbjuda olika typer av sjukförsäkringar. Jag har i detta begrepp lagt alla typer av försäkringar som rör hälsa i denna fråga (sjuk, sjukvård osv). Vi har idag sjukförsäkring men inte sjukvård eller någon förebyggande hjälp. Var finns det en bra översikt över kostnader samt vad som erbjuds? Efter att ha pratat med ett antal säljare har jag tyvärr inte blivit klokare.

 

Hur har ni gjort i era bolag?

 

 

Skriv ett eget svar till den här frågan

Skriv gärna så tydligt och utförligt som möjligt så att även någon annan kan ha glädje av det här svaret.Den här artikeln publicerades 2019-04-15 klockan 10:28 av Jan Bolmeson i kategorin(erna): .

Ansvarsbegränsning: Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. En investering i värdepapper/fonder kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka det investerade kapitalet. Samtliga analyser och all annan information som tillhandahålls lämnas uteslutande i informationssyfte, för allmän spridning, och ska under inga förhållanden användas eller betraktas som rådgivning, uppmaning eller rekommendation för att köpa eller sälja aktier eller andra finansiella instrument. Åsikter och analyser som presenteras är personliga och informationen ska inte ensamt utgöra underlag för investeringsbeslut. Du bör inhämta råd från andra rådgivare och basera dina investeringsbeslut utifrån egen erfarenhet. RikaTillsammans frånsäger sig därmed ansvar för eventuell förlust eller skada av vad slag det må vara som grundar sig på användandet av analyser, dokument och övrig information som härrör från RikaTillsammans. Läs mer i de fullständiga villkoren.

Få månadens bästa tips och artiklar!

Få de bästa tipsen, videoklippen och artiklarna från bloggen
till din mejl ungefär en gång i månaden. Tack! /Jan :-)

Genom att prenumerera godkänner du villkoren för nyhetsbrevet. Du kan avsluta när du vill.