Olika utveckling på samma fond hos Avanza och Nordnet
Sök:

Olika utveckling på samma fond hos Avanza och Nordnet

Läsarfråga till RikaTillsammans-communityn av Figge von Wachenfeldt

ställde för sedan frågan: Olika utveckling på samma fond hos Avanza och Nordnet

Jag har Länsförsäkringar Global Indexnära på mitt ISK hos både Nordnet och Avanza. På Nordnet har fonden idag gått +0,77%, men på Avanza har den gått -0,87%. Hur kan det komma sig? Vilken siffra stämmer?

Det finns 2 svar till denna fråga

svarade på frågan för sedan

Kommentera

svarade på frågan för sedan

Skulle gissa att någon av dem har några timmars/ någon dags fördröjning på uppdateringarna. Kollar man på längre tidsperioder rimmar avkastningarna.

Eventuella kommentarer till ovanstående svar

Om du har en kommentar till det ovanstående svaret, skriv den gärna här nedan.

  1. Vit pil

    Ah, det stämmer. När jag kollar nu på morgonen är det samma uppgifter på båda ställena. Tack!

    1+
    Gravatar ikon för användaren
    Figge von Wachenfeldt

Kommentera

Skriv ett eget svar till den här frågan

Skriv gärna så tydligt och utförligt som möjligt så att även någon annan kan ha glädje av det här svaret.Den här artikeln publicerades 2018-07-16 klockan 17:31 av Jan Bolmeson i kategorin(erna): .

Ansvarsbegränsning: Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. En investering i värdepapper/fonder kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka det investerade kapitalet. Samtliga analyser och all annan information som tillhandahålls lämnas uteslutande i informationssyfte, för allmän spridning, och ska under inga förhållanden användas eller betraktas som rådgivning, uppmaning eller rekommendation för att köpa eller sälja aktier eller andra finansiella instrument. Åsikter och analyser som presenteras är personliga och informationen ska inte ensamt utgöra underlag för investeringsbeslut. Du bör inhämta råd från andra rådgivare och basera dina investeringsbeslut utifrån egen erfarenhet. RikaTillsammans frånsäger sig därmed ansvar för eventuell förlust eller skada av vad slag det må vara som grundar sig på användandet av analyser, dokument och övrig information som härrör från RikaTillsammans. Läs mer i de fullständiga villkoren.

Få månadens bästa tips och artiklar!

Få de bästa tipsen, videoklippen och artiklarna från bloggen
till din mejl ungefär en gång i månaden. Tack! /Jan :-)

Genom att prenumerera godkänner du villkoren för nyhetsbrevet. Du kan avsluta när du vill.