Olja aktier
Sök:

Olja aktier

Läsarfråga till RikaTillsammans-communityn av Valerio

ställde för sedan frågan: Olja aktier

Hej

Jag kollar oljeindustrin och undrar vilket företag har tillräckligt med pengar för att överleva i år med låga oljepriser?

 

Lundin Peteoleum har negativ balansräkning! hur är det jämfört med Maha och EnQuest?

 

Tack!

Det finns 2 svar till denna fråga

svarade på frågan för sedan

Hej Valerio.

 

Vilken bank sparar du på? Är det Nordnet eller Avanza? Om du har Nordnet är det smidigt att köpa Nordnet Indexfond Norge? Där får du mycket bra olja aktier. 0kr i avg. Det som kostar växlingsavgift 0,25% vid köp och lika mycket vid sälj. Den är mycket bättre än att leta enskilda aktier. Nordnet har riktigt bra gratisfonder för Sverige,Norge,Finland,Danmark. Det är något som vi borde ha i portföljen i vanliga fall. Lycka till.

Mvh.Jacke77

Eventuella kommentarer till ovanstående svar

Om du har en kommentar till det ovanstående svaret, skriv den gärna här nedan.

 1. Vit pil

  Tack for svaret. Jag har Avanza och tänkte att köpa aktier men vet inte vilka har cash att överleva 2020 utan problem.

  LUPE, Maha, EnQuest? Eller andra aktier? Jag är inte interesserad av index fonder.

  0
  Gravatar ikon för användaren
  Valerio

Kommentera

svarade på frågan för sedan

Då är det bäst ställa den fråga på Börssnack eller läsa där! Där pratas det om snabba aktiepengar kortsiktigt från 1timme till en vecka sikt. Möjlighet till stora pengar,men inte så många mångmiljonerer där inte tycker jag. Lycka till. Köper inga rena aktier själv.Har slutat med den leken.

 

Mvh.Jack

Eventuella kommentarer till ovanstående svar

Om du har en kommentar till det ovanstående svaret, skriv den gärna här nedan.

 1. Vit pil

  Om du skall spara i aktier så skall du gärna diversifiera dig så mycket som möjligt. Ex köpa företag i flera olika branscher, äga mer än 10 aktier och så vidare för att på så sätt inte lägga äggen i samma korg och kunna förlora hela ditt insatta kapital. Det är ju detta som är så bra med en fond eftersom en fond kan köpa flera tusen bolag och då får man ju riskspridning på det sättet.
  Enskilda aktier spekulerar jag inte i men lycka till oavsett!
  Mvh Tobias R

  0
  Gravatar ikon för användaren
  Tobias R

Kommentera

Skriv ett eget svar till den här frågan

Skriv gärna så tydligt och utförligt som möjligt så att även någon annan kan ha glädje av det här svaret.Den här artikeln publicerades 2020-04-12 klockan 17:21 av Jan Bolmeson i kategorin(erna): .

Ansvarsbegränsning: Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. En investering i värdepapper/fonder kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka det investerade kapitalet. Samtliga analyser och all annan information som tillhandahålls lämnas uteslutande i informationssyfte, för allmän spridning, och ska under inga förhållanden användas eller betraktas som rådgivning, uppmaning eller rekommendation för att köpa eller sälja aktier eller andra finansiella instrument. Åsikter och analyser som presenteras är personliga och informationen ska inte ensamt utgöra underlag för investeringsbeslut. Du bör inhämta råd från andra rådgivare och basera dina investeringsbeslut utifrån egen erfarenhet. RikaTillsammans frånsäger sig därmed ansvar för eventuell förlust eller skada av vad slag det må vara som grundar sig på användandet av analyser, dokument och övrig information som härrör från RikaTillsammans. Läs mer i de fullständiga villkoren.

Få månadens bästa tips och artiklar!

Få de bästa tipsen, videoklippen och artiklarna från bloggen
till din mejl ungefär en gång i månaden. Tack! /Jan :-)

Genom att prenumerera godkänner du villkoren för nyhetsbrevet. Du kan avsluta när du vill.