Om man bor i vårt grannland Danmark
Sök:

Om man bor i vårt grannland Danmark

Läsarfråga till RikaTillsammans-communityn av Millis

ställde för sedan frågan: Om man bor i vårt grannland Danmark

Hej,

 

Jag följer er regelbundet och har nyligen lyssnat en andra gång på ert avsnitt 99, ”kom igång med ditt sparande” och om fondrobotar. Jag har själv öppnat två depåer, och ska snart öppna minst en till. Vill tacka er Jan och Caroline av hela mitt hjärta för ert fantastiska arbete med att sprida era kunskaper till oss övriga, det är så välbehövligt och jag har äntligen fått en trygghet i mitt sparande.

 

Nu till min fråga: Jag har en dotter som bor i Danmark, och har pratat mycket med henne om er och att hon ska lyssna på era goda råd. Jag tror inte att hon har gjort det än, hon säger att hon ska gå till banken för att komma igång. Men jag vill avråda henne från det, vilket ni oxå gör, och råda henne att börja spara i fondrobotar, likt Lysa.

Vad jag har förstått blir det problem med överföringsavgifter, mm, om hon väljer Lysa, och är osäker om hon får jobba i utlandet om hon vill spara i Lysa. Är det någon som har upplysning om det? Eller finns det någon dansk motsvarighet till Lysa som hon kan börja med?

Jag hoppas att det finns någon här på sidan som vet…

Bästa hälsningar

Millis

 

 

Det finns 2 svar till denna fråga

svarade på frågan för sedan

Hej Millis

 

Jeg bor i Danmark og har de samme spørgsmål som dig Finnes der noget tilsvarende som Lysa i Danmark

Mon du har fået svar på dit spørgsmål andetsteds end her ?

Hvis så vil jeg blive meget glad for din viden

Kærligst Tine Vindeløv

Kommentera

svarade på frågan för sedan

Svenskt ISK kan nog inte ha. Men finns det inte en dansk motsvarighet?

Sen finns ju Nordnet i Danmark om man vill använda dom. Nordnet.dk

Eventuella kommentarer till ovanstående svar

Om du har en kommentar till det ovanstående svaret, skriv den gärna här nedan.

  1. Vit pil

    Hej Kalle2 Tak for svar Jeg spurgte også i FIRe Danmark på Fb og fik Nordnet som svar :-)

    0
    Gravatar ikon för användaren
    Tine Vindeløv

Kommentera

Skriv ett eget svar till den här frågan

Skriv gärna så tydligt och utförligt som möjligt så att även någon annan kan ha glädje av det här svaret.Den här artikeln publicerades 2019-08-02 klockan 13:51 av Jan Bolmeson i kategorin(erna): .

Ansvarsbegränsning: Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. En investering i värdepapper/fonder kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka det investerade kapitalet. Samtliga analyser och all annan information som tillhandahålls lämnas uteslutande i informationssyfte, för allmän spridning, och ska under inga förhållanden användas eller betraktas som rådgivning, uppmaning eller rekommendation för att köpa eller sälja aktier eller andra finansiella instrument. Åsikter och analyser som presenteras är personliga och informationen ska inte ensamt utgöra underlag för investeringsbeslut. Du bör inhämta råd från andra rådgivare och basera dina investeringsbeslut utifrån egen erfarenhet. RikaTillsammans frånsäger sig därmed ansvar för eventuell förlust eller skada av vad slag det må vara som grundar sig på användandet av analyser, dokument och övrig information som härrör från RikaTillsammans. Läs mer i de fullständiga villkoren.

Få månadens bästa tips och artiklar!

Få de bästa tipsen, videoklippen och artiklarna från bloggen
till din mejl ungefär en gång i månaden. Tack! /Jan :-)

Genom att prenumerera godkänner du villkoren för nyhetsbrevet. Du kan avsluta när du vill.