Om Man har ett startkapital på 100000kr..hur placeras dem bäst då ?
Sök:

Om Man har ett startkapital på 100000kr..hur placeras dem bäst då ?

Läsarfråga till RikaTillsammans-communityn av Jonas

ställde för sedan frågan: Om Man har ett startkapital på 100000kr..hur placeras dem bäst då ?

Om Man har ett startkapital på 100000kr..hur placeras dem bäst då, ska man placera allt på en gång (allt i en aktieportfölj) eller hur gör man bäst. Jag vill ju komma igång med dessa pengar och vill ju inte bara placera dem hur som helst !

 

Tacksam för svar !

Det finns 2 svar till denna fråga

svarade på frågan för sedan

Frågan är hur snart du tänkt använda pengarna. Kolla in avsnittet om 4-hinkarstrategin, modellporföljerna här på sitsen och avsnittet om investera allt nu eller sprida ut det. Tror alla de finns länkade på ”kom igång och spara”-sidan.

Eventuella kommentarer till ovanstående svar

Om du har en kommentar till det ovanstående svaret, skriv den gärna här nedan.

  1. Vit pil

    *siten

    0
    Gravatar ikon för användaren
    Per

Kommentera

svarade på frågan för sedan

Hej Jonas!

Som ovan har skrivit så tycker jag också du kan kolla in ”Fyra Hinkar Strategin”!

Sedan så tycker jag du kan kolla in artikeln om ”Allt på en gång eller sprid ut”, denna träffar ämnet du frågade om.

Kommentera

Skriv ett eget svar till den här frågan

Skriv gärna så tydligt och utförligt som möjligt så att även någon annan kan ha glädje av det här svaret.Den här artikeln publicerades 2019-07-30 klockan 15:18 av Jan Bolmeson i kategorin(erna): .

Ansvarsbegränsning: Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. En investering i värdepapper/fonder kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka det investerade kapitalet. Samtliga analyser och all annan information som tillhandahålls lämnas uteslutande i informationssyfte, för allmän spridning, och ska under inga förhållanden användas eller betraktas som rådgivning, uppmaning eller rekommendation för att köpa eller sälja aktier eller andra finansiella instrument. Åsikter och analyser som presenteras är personliga och informationen ska inte ensamt utgöra underlag för investeringsbeslut. Du bör inhämta råd från andra rådgivare och basera dina investeringsbeslut utifrån egen erfarenhet. RikaTillsammans frånsäger sig därmed ansvar för eventuell förlust eller skada av vad slag det må vara som grundar sig på användandet av analyser, dokument och övrig information som härrör från RikaTillsammans. Läs mer i de fullständiga villkoren.