Om rebfund och kryptovalutor
Sök:

Om rebfund och kryptovalutor

Läsarfråga till RikaTillsammans-communityn av Richard

ställde för sedan frågan: Om rebfund och kryptovalutor

Hej, skulle vara intressant att läsa om tjänsten Rebfund som hävdar att de ska börja med kryptovaluta – investeringar.. Det verkar som att de har något samarbete med Nordnet också..

Det finns 1 svar till denna fråga

svarade på frågan för sedan

Hej!

Finns väldigt lite info om Rebfund när man kollar runt, det står på hemsidan att det ska dra igång andra halvåret 2018 så då kanske man får mer en bild av det.

Med tanke på Jans syn på krytpovalutor är det kanske inte riktigt den typ av tjänster som kommer att skrivas om här, skulle jag gissa.

Om krypto:

Krypto-valutor och mina tankar om dem

Bitcoin: vad är grejen och är det en bubbla eller inte?

Hälsningar
Elin


Den här artikeln publicerades 2018-08-07 klockan 15:01 av Jan Bolmeson i kategorin(erna): .

Ansvarsbegränsning: Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. En investering i värdepapper/fonder kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka det investerade kapitalet. Samtliga analyser och all annan information som tillhandahålls lämnas uteslutande i informationssyfte, för allmän spridning, och ska under inga förhållanden användas eller betraktas som rådgivning, uppmaning eller rekommendation för att köpa eller sälja aktier eller andra finansiella instrument. Åsikter och analyser som presenteras är personliga och informationen ska inte ensamt utgöra underlag för investeringsbeslut. Du bör inhämta råd från andra rådgivare och basera dina investeringsbeslut utifrån egen erfarenhet. RikaTillsammans frånsäger sig därmed ansvar för eventuell förlust eller skada av vad slag det må vara som grundar sig på användandet av analyser, dokument och övrig information som härrör från RikaTillsammans. Läs mer i de fullständiga villkoren.

Få månadens bästa tips och artiklar!

Få de bästa tipsen, videoklippen och artiklarna från bloggen
till din mejl ungefär en gång i månaden. Tack! /Jan :-)

Genom att prenumerera godkänner du villkoren för nyhetsbrevet. Du kan avsluta när du vill.