Ombalansering av den globala barnportföljen
Sök:

Ombalansering av den globala barnportföljen

Läsarfråga till RikaTillsammans-communityn av Daniel

ställde för sedan frågan: Ombalansering av den globala barnportföljen

Hej,
Spännande artiklar, mycket användbara 🙂

Kommer det en ombalansering av den globala barnportföljens innehav i januari, liknande den föregående år? Vill investera lite men vet inte om jag bör avvakta tills ombalanseringen.

Ett stort tack

Daniel

Det finns 1 svar till denna fråga

svarade på frågan för sedan

Om du inte redan har pengarna i ett ISK så tycker jag att du ska vänta till efter nyår. Inte för att du behöver vänta på ombalansering. Det är ändå inga transaktionskostnader i portföljens fonder, så på det sättet kan du köpa nu och sedan ombalansera i januari eller när det nu blir. Men för att du betalar en kvartalsskatt mindre och allt du missar är två bankdagar.

Eventuella kommentarer till ovanstående svar

Om du har en kommentar till det ovanstående svaret, skriv den gärna här nedan.

  1. Vit pil

    Tack Emil, uppskattat

    0
    Gravatar ikon för användaren
    Daniel

Kommentera

Skriv ett eget svar till den här frågan

Skriv gärna så tydligt och utförligt som möjligt så att även någon annan kan ha glädje av det här svaret.Den här artikeln publicerades 2018-12-21 klockan 16:13 av Jan Bolmeson i kategorin(erna): .

Ansvarsbegränsning: Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. En investering i värdepapper/fonder kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka det investerade kapitalet. Samtliga analyser och all annan information som tillhandahålls lämnas uteslutande i informationssyfte, för allmän spridning, och ska under inga förhållanden användas eller betraktas som rådgivning, uppmaning eller rekommendation för att köpa eller sälja aktier eller andra finansiella instrument. Åsikter och analyser som presenteras är personliga och informationen ska inte ensamt utgöra underlag för investeringsbeslut. Du bör inhämta råd från andra rådgivare och basera dina investeringsbeslut utifrån egen erfarenhet. RikaTillsammans frånsäger sig därmed ansvar för eventuell förlust eller skada av vad slag det må vara som grundar sig på användandet av analyser, dokument och övrig information som härrör från RikaTillsammans. Läs mer i de fullständiga villkoren.

Få månadens bästa tips och artiklar!

Få de bästa tipsen, videoklippen och artiklarna från bloggen
till din mejl ungefär en gång i månaden. Tack! /Jan :-)

Genom att prenumerera godkänner du villkoren för nyhetsbrevet. Du kan avsluta när du vill.