Ombalansering av dina övriga portföljer för 2017, När?
Sök:

Ombalansering av dina övriga portföljer för 2017, När?

Läsarfråga till RikaTillsammans-communityn av Alex Landoni

Den här artikeln publicerades 2017-06-22 vilket innebär att den är mer än 3 år gammal vilket kan innebära att den inte är helt aktuell. Med största sannolikhet är artikeln fortfarande relevant då det är vårt mål med alla våra artiklar. Men är du osäker, skriv gärna en fråga i kommentarerna så svarar vi. Tack på förhand! 🙏

ställde för sedan frågan: Ombalansering av dina övriga portföljer för 2017, När?

Hej jan,

 

Jag är pumped inför din publicering av ombalansering av dina övriga portföljer. När kommer du släppa dom?

 

Tusen tack för bästa ekonomi bloggen!

//Alex

Det finns 1 svar till denna fråga

svarade på frågan för sedan

Jag har faktiskt inte planerat någon ombalansering förrän till jul/årsskiftet. Min upplevelse är att det faktiskt inte behövs just nu. Sorry om jag gör dig besviken med svaret. Men det finns en anledning till att det ska vara passivt och inte mycket har hänt på den fronten i år (vilket är bra).

Tack för att du är entusiastisk och följer bloggen!

Jan

Eventuella kommentarer till ovanstående svar

Om du har en kommentar till det ovanstående svaret, skriv den gärna här nedan.

  1. Vit pil

    Vart kan jag enklast se din aktuella fördelning och värdepapper för ”RIka tillsammans portföljen?

    0
    Gravatar ikon för användaren
    Jonas

Kommentera

Skriv ett eget svar till den här frågan

Skriv gärna så tydligt och utförligt som möjligt så att även någon annan kan ha glädje av det här svaret.Den här artikeln publicerades 2017-06-22 klockan 13:46 av Jan Bolmeson i kategorin(erna): .

Ansvarsbegränsning: Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. En investering i värdepapper/fonder kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka det investerade kapitalet. Samtliga analyser och all annan information som tillhandahålls lämnas uteslutande i informationssyfte, för allmän spridning, och ska under inga förhållanden användas eller betraktas som rådgivning, uppmaning eller rekommendation för att köpa eller sälja aktier eller andra finansiella instrument. Åsikter och analyser som presenteras är personliga och informationen ska inte ensamt utgöra underlag för investeringsbeslut. Du bör inhämta råd från andra rådgivare och basera dina investeringsbeslut utifrån egen erfarenhet. RikaTillsammans frånsäger sig därmed ansvar för eventuell förlust eller skada av vad slag det må vara som grundar sig på användandet av analyser, dokument och övrig information som härrör från RikaTillsammans. Läs mer i de fullständiga villkoren.

Få månadens bästa tips och artiklar!

Få de bästa tipsen, videoklippen och artiklarna från bloggen
till din mejl ungefär en gång i månaden. Tack! /Jan :-)

Genom att prenumerera godkänner du villkoren för nyhetsbrevet. Du kan avsluta när du vill.